pgh-baby-rammelaar-haasje

Babyartikelen

!
3-5 dagen

Babyrammelaar "Balletjes"

De allerkleinsten zijn enthousiast over dit babyspeelgoed! De pastelkleurige rammelaar kan heel goed worden vastgepakt en de kleine bolletjes rollen bij het schudden rond en maken opwindende geluiden. Speekselvast en kleurecht is de babyrammelaar natuurlijk ook. Hij kan heel eenvoudig met een vochtige doek worden gereinigd. Het ideale speeltje voor de kleine ontdekkers.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 6x6x8,5cm
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Babyrammelaar "Uil"

Deze kleine uil ziet er niet alleen schattig uit, maar is zowel hoogwaardig verwerkte rammelaar als grijpspeelgoed. De ring in het midden klikklakt bij het schudden heen en weer en maakt zo opwindende geluiden voor de allerkleinsten. Dit baby speelgoed is speekselvast, kleurecht en oefent de motoriek van het kind. Het grijpspeelgoed kan prima met een vochtige doek worden gereinigd.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 9x7,5x4cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Babyrammelaar Schaapje "Lotta"

Wie kijkt daar vanuit de wolk? Dat is het slapende schaapje „Lotta“ van pluche. Het leuke ervan is, het is een rammelaar die iedere baby leuk zal vinden. Hij laat zich heel goed grijpen en stimuleert de fijne motoriek van de baby. Ook de hoorzin wordt getraind, want iedere keer rammelen doet de baby opkijken en luisteren. Het kleine kussen kan ook worden verwijderd en omgedraaid en dient zo ook als standvoet. Kortom een hele leuke zachte rammelaar voor uw kleintje.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 21x17x9cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Babyrammelaar "Belletje"

Bonte kleuren en een belletje kenmerken deze prachtige houten rammelaar. De hoogwaardig verwerkte houten stokken kunnen goed worden vastgepakt en oefenen zo de fijne motoriek van de baby. Deze rammelaar ligt goed in de hand en is zelfs kleurecht en speekselvast.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 6x6x8,5cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Babyrammelaar "Bonte Boel"

De 5 knuffelzachte leuke dieren zijn geweldige knuffelvriendjes. Ze hebben een rammelaar in hun kop en wanneer op hun buik gedrukt wordt, dan piepen ze, waarbij ze de motoriek en de zintuigen van kinderen stimuleren.

Materiaal: Pluche.
Dimensies:ca 10x8x13cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

 

3-5 dagen

Babyrammelaar "Haasje"

Zeer zachte stof, wasbaar. Om het grijpen te leren, met rammelaar. Geluiden zijn altijd fascinerend.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 6x12x23cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Lammetje"

Hoogwaardig hout en kleurechtheid kenmerken dit fantastische houten grijpspeelgoed. Bij baby´s gaat de hand vaak naar de mond en daarom is het goed om te weten dat het grijpspeelgoed ook speekselvast is en zonder bedenkingen in de mond kan worden gedaan. Bovendien is het kleine lammetje blij met de "douche". En bovendien wordt de motoriek geoefend. Tevens zeer makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 10x7,5x1,5cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Halve Cirkel"

Dit pastelkleurige grijpspeelgoed is iets heel bijzonders. De geweldige kleuren en diverse bewegende elementen vermaken iedere baby meteen. Dit babyspeelgoed bestaat uit hoogwaardig verwerkt hout en is speekselvast. Het kan heel eenvoudig met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 7x8x4cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Haasje"

Hoogwaardig hout en kleurechtheid kenmerken dit fantastische houten grijpspeelgoed. Bij baby´s gaat de hand vaak naar de mond en daarom is het goed om te weten dat het grijpspeelgoed ook speekselvast is en zonder bedenkingen in de mond kan worden gedaan. Bovendien zijn haasje & co blij met een "douche". En bovendien wordt de motoriek geoefend.Tevens eenvoudig met een vochtige doek schoongemaakt.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 10x7x1,5cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Beertje"

Hoogwaardig verwerkt hout kenmerkt dit houten grijpspeelgoed. Maar ook de kleuren overtuigen door hun kleurechtheid. Het grijpspeelgoed ligt goed in de hand en oefent de fijne motoriek van de baby. Zonder bezwaren kan hij in de mond genomen worden, omdat hij speekselvast is. Tevens met een vochtige doek zo schoongemaakt.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 10x8x1,5cm.

 

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Hartjes"

Van dit pastelkleurige grijpspeelgoed met zijn schattige hartvorm word je enthousiast. De geweldige kleuren en verschillende bewegende ringen vermaken iedere baby meteen. Dit babyspeelgoed bestaat uit hoogwaardig verwerkt hout en is speekselvast. Het kan heel eenvoudig met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 11x7x3cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Motoriek"

Drie houten stangen zijn verbonden met elastieken. Er kan aan gedraaid en getrokken worden. Voor kleine handen een sportieve uitdaging. De kleurige schuifelementen klepperen bij het schudden en toveren bij iedere baby een glimlach het gezicht.

Materiaal: Hout, Elastiek.
Dimensies: ca 15,5x3,5x15,5cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Rupsje"

Het kleine rupsje rolt vrolijk door de box. Het buigt zijn lichaam in alle richtingen. Dat is mogelijk omdat alle lichaamsdelen met een band verbonden zijn. De grappige ogen zoeken de juiste weg en de voelers helpen erbij. Dit houten rupsje bevordert de fijne motoriek van het baby.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 9,5x5x5cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Kakelbont"

Rollende kijkers, twee bonte houtringen en een grijpring maken dit motoriek speeltuig buitengewoon. De ogen draaien om het hardst en de ringen klepperen. Dit houtspeelgoed bevordert de motoriek van het baby. Tevens eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. 

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 8x5x12cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldoek Schaapje "Lotta"

Een knuffeldoek dat geen baby meer uit handen geeft. Een keer aangeraakt overtuigt het door de zachte pluche. Het slapende schaapje "Lotta" siert deze knuffeldoek en etiketten zoals zon, maan en ster wiegen de baby snel in slaap. De naden zijn zo verwerkt dat je niet ze meer voelt en compleet knuffelplezier is gegarandeerd. Tevens wasmachine geschikt.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 23x23x6cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Schaapje "Lotta"

"Ik knuffel heel graag met je". Dit schaapje van pluche wil geen baby meer uit handen geven. Het dromende schaapje "Lotta" helpt bij het in slaap vallen en is een trouwe begeleider in het kinderbedje of de kinderwagen. De naden zijn zo verwerkt dat je niet ze meer voelt en compleet knuffelplezier is gegarandeerd. Tevens geschikt voor in de wasmachine.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 24x10x17cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Speeluurwerk Schaapje "Lotta"

Goede avond, goede nacht, speelt dit pluche speeluurwerk. Het kleine schaapje "Lotta" siert als leuk hulpmiddel bij het in slaap vallen. Als je aan het blad trekt, dan klinkt de muziek en het schaapje "eet" langzamerhand het blaadje weer naar zich toe. Als ophanging dient een blauw lint, zo kan dit speeluurwerk prachtig in het bedje of kinderwagen worden gebruikt.


Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 24x16x7,5cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Stapeltoren Schaapje "Lotta"

De motoriek stimuleren en ook voor spanning, spel en plezier zorgen. Dat kan deze stapeltoren van pluche. Het slapende schaapje "Lotta" siert de witte pluche staander. Die vangt iedere pastelkleurige ring op en de kleintjes proberen de ringen in de juiste volgorde te leggen. Knisterende bladeren zorgen voor spanning en trainen de zintuigen van de baby.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 17cm doorsnede. Hoogte ca 21cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffelbox "Tooly"

Deze "box" heeft het in zich. Van pluche vervaardigd biedt hij achter zijn ritssluiting plaats aan 4 pluche gereedschappen. Ieder gereedschap maakt een ander geluid en nodigt steeds opnieuw uit om te spelen! Voor het stimuleren van de motoriek en het associatievermogen bij de allerkleinsten! Hier worden horen, zien en voelen op speelse wijze geoptimaliseerd.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 12x19x18cm
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Kubus"

Zacht gevoerde stoffen kubus met diverse sluitfuncties om te oefenen! Aan dit artikel kunnen de kinderen hun motorische vaardigheden oefenen: Aan iedere zijde van de kubus bevindt zich een soort sluiting. Koorden, knopen, ritssluiting, drukknopen, klittenbandsluiting en nylonriemen zoals rugtas of rugzak!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 20x20x20cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Lili"

Zacht gevulde pluche olifant met ritseloren, piep-poten en een kleine ritselbloem in de buikzak. Ook een kleine spiegelfolie (kan niet breken!) is erbij. Verschillende stoffen geven extra stimulansen aan de zintuigen en geborduurde kleurige plekken, 3 cijfers en 3 letters stimuleren de motoriek en het leervermogen van kinderen!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 25x30x26cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

 

3-5 dagen

Knuffeldier "Taxi"

Een insteek speelgoed van zacht gevulde pluche. De afzonderlijke insteek elementen in verschillende geometrische vormen knisteren, ritselen, piepen of bellen, één heeft een kleine spiegelfolie (kan niet breken!). Een geniaal spel idee in de vorm van een auto met gezicht, voor het stimuleren van de motoriek en het associatievermogen bij de hele kleintjes! Hier worden horen, zien en voelen op speelse wijze geoptimaliseerd.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 31x19x19cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Dieren Ark"

In deze prachtige pluche boot met klittenbandsluiting is plaats voor 4 veelkleurige beesten. De dieren ritselen, rinkelen of piepen voor het stimuleren van de motoriek en het associatievermogen bij de allerkleinsten! Hier worden horen, zien en voelen op speelse wijze geoptimaliseerd.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 21x10x17cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Duizendpoot"

Vriendelijk en knuffelzacht is deze kleine tuinbewoner en bovendien "onderwijst" hij de kleintjes, want hij heeft 6 alledaagse sluitmogelijkheden voor het oefenen van de motoriek! Van lus en ritssluiting tot en met klittenband oefenen de kleine vingers zich!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 54x21x14cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Gietertje"

De gieter van pluche vervoert geen water, maar 4 kleine tuinbewoners ook van pluche. Deze geven bij het drukken geluid, ze brommen, rinkelen, lachen en de vlinder ritselt ook nog met zijn vleugels! Het deksel wordt met klittenband goed gesloten.

Materiaal: Plushe.
Dimensies: ca 19x13x19cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Boerderij Pluche"

Veelkleurige draagtas van pluche, met klittenbandsluiting aan de deur en opklapbare dakhelft. Superleuk en knuffelzacht zijn schaap, hond, koe en varken met een kleine rammelaar in de buik.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 25x21x25cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Toverbal"

Hoogwaardig genaaide, veelkleurige bal van pluche. Bij het omklappen van de 3 met knisterfolie gevulde "bladeren" verandert de bal van model! Met een rammelaar binnenin wordt het plezier nog groter. Prachtig speelgoed voor het oefenen van de motorische en sensorische vaardigheden!

Materiaal Pluche.
Dimensies: ca 13cm doorsnede.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Stapeltoren "Aapje"

Educatief stapelspeelgoed van kleurig pluche. In de kop en in de ringen zitten rammelaar, piepers en knisterfolie. De geluidsachtergrond wekt de belangstelling en het stapelen van de ringen bevordert de motorische en sensorische vaardigheden.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 15x15x26cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffelbox "Cosmetica"

Van zachte pluche vervaardigd zijn lippenstift, kam, handspiegel met spiegelfolie en borstel in de stoffen tas. Ingewerkt knisterfolie, pieper en rammelaar vergroten de belangstelling voor het ontdekken!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 19x12x15cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Piratenschip "St. Lucas"

Een piratenschip met zacht plucheoppervlak nodigt uit om de wijde wereld in te varen! Knuffelzacht is de bemanning van haai, rog en 2 piratenhondjes, die met een beetje gevoel door kleine "patrijspoorten" naar binnen kunnen. Fijn borduurwerk maakt het prachtige design van schip en co. compleet.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 14x27x30cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Safarihuis"

Een junglehut met kleine draaggreep. De knuffelzachte bewoners worden met een beetje fijngevoeligheid in het huis opgeborgen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 18x18x30cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Stapeltoren "Giraffe"

Een geweldig stapelspeelgoed voor de allerkleinsten is deze combinatie van schuimstof en pluche. Een ring is met knisterfolie gevuld, de ledematen zijn voorzien van elastieken, in de hoeven zitten belletjes en piepers verwerkt!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 24x11x28cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Kikker "Fergie"

Deze schattige kikker van zachte stof en bontgekleurde "vlieg" biedt de allerkleinsten een geweldige mogelijkheden om hun zintuigen en motoriek te ontdekken! In zijn poten heeft hij rammelaars, zijn armen zijn met ritselende folie gevuld en als hij zijn bek opent, zien de kinderen hun spiegelbeeld in een folie. Ook zijn 4 zachte kleine "maaltijden" hebben het in zich, ze piepen, rammelen en ritselen vrolijk, als de kikker ze inslikt! Door de opening in de buik kunnen ze steeds weer worden bevrijd.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 29x28x32cm
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Domino-Slang"

Zacht gevoerde pluche kussens worden als dominostenen aan elkaar gerangschikt en met houten pennen en koordlussen tot een slang verbonden. Met 2 verschillende motieven aan de ene en kleurenpatronen aan de andere kant worden vorm- en kleurherkenning geoefend.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 77x6x4cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Racer "Pia"

Deze kleine snelle jongen van knuffelzachte pluche in bonte kleuren zorgt voor enthousiasme! Hier kunnen de vingers naar hartenlust toetasten! Hoogwaardig genaaid en met fraaie details bestikt.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 17x10x16cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Kubus "Kai"

De zachte kubus van knuffelzacht pluche in zachte kleurnuances spreekt de zintuigen van de allerkleinsten aan. Hier hebben vingers, ogen en oren plezier in! Een ratelende, zachte pluche giraffe met spiegelfolie, klittenbandsluiting en opgestikte letters trekken altijd weer de aandacht. Traint de fijne motoriek.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 12x12x16cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Bal"

Een bonte bal van zacht pluche maakt ogen, oren en handen van kinderen enthousiast! Bij het spelen weerklinken zachte tonen van een bel, die door drie vingeropeningen tastend wordt waargenomen. Een scherm en een korte band geven vingers goede grijpmogelijkheden.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 20cm doorsnede.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldoek Senoir "Kai"

Van knuffelzacht Pluche vervaardigd, zorgt dit kleine paard voor rust en geborgenheid! De rammelaar in zijn kop zorgt voor rustgevende afwisseling bij het knuffelen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 34x30x8cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Pia"

Knuffelzacht is dit kleine bijtje met een geborduurd gezicht, een trouwe begeleidster voor de kleintjes! Ze wacht op haar kleine vriendjes.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 20x12x30cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Racer "Kai"

Deze kleine snelle jongen van knuffelzacht pluche zorgt voor enthousiasme! Hier kunnen de vingers naar hartenlust toetasten! Hoogwaardig genaaid en met fraaie details bestikt.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 17x10x16cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Kubus "Pia"

De zachte kubus van knuffelzacht pluche in zachte kleurnuances spreekt de zintuigen van de allerkleinsten aan. Hier hebben vingers, ogen en oren plezier in! Een ratelende, zachte pluche kever om in te steken, spiegelfolie, klittebandsluiting en opgestikte letters trekken altijd weer de aandacht. Traint de fijne motoriek.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 12x12x16cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Jimmy & Cleo"

De 2 glanzend kleurige giraffen "Jimmy & Cleo" van verschillend pluche doen kinderhanden sneller slaan! Piepende poten, ritselende oren, rinkelende koppen en 3 klepperende kunststofringen om de nek van de vrolijk speeldieren zijn een plezier voor alle zintuigen van de kleintjes!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 23x21x24cm per stuk.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Nino"

Een kleurrijke knuffelvriend is het leuke nijlpaard en geweldige verrassingen voor de vingers, ogen en oren heeft hij ook bij zich! Piepers in zijn poten en een vrolijk kleppende rammelaar in zijn kop! Een geweldige spiegelfolie op zijn buikzak en een vastgenaaide bijtring aan een elastiek erin, dat vinden de kleine ontdekkers van de grote wereld leuk.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 30x30x27cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

 

3-5 dagen

Knuffeldier "Linus"

Een kleurrijke knuffelvriend is de olifant en veel verrassingen voor de vingers, ogen en oren heeft hij ook bij zich! Piepers in zijn poten, knisterfolie in zijn oren en een vrolijk klepperende rammelaar in zijn kop en een geweldige spiegelfolie op zijn buiktasje en een vastgenaaide bijtring aan een elastiek vinden de kleintjes leuk!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 32x30x20cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Grijpspeelgoed "Stars"

Van glanzend kleurig pluche met verschillende structuren, een rammelaar binnenin en bijtringen in 5 vormen, is deze ster met vrolijke kop een belevenis voor de zintuigen!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: 33x33x12cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffel "Rugby"

Hier ontdekken kinderen de wereld, met de bal en het rooster van zacht kleurig pluche worden de vingers geoefend. Knisterfolie, piepers en een kleine rammelaar in het rooster en een rammelaar in de bal maken van kinderen enthousiaste waarnemers. De bal uit en in het rooster drukken oefent op speelse wijze de motoriek.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: Lengte: ca 16cm. Doorsnede: ca 12 cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Tommy"

Een belevingsbal van zacht pluche maakt de allerkleinsten enthousiast! Een gestikt lachend gezicht laat de bal zien en hij heeft het ook nog in zich. Hij ritselt en hij rammelt! De gestikte elementen geven extra voelplezier. Knuffeldier "Tommy" heeft meerdere gezichten.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: Doorsnede ca 15cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.

 

3-5 dagen

Knuffeldier "Pip"

Deze schattige kleine knager met zijn ruige staart en de snoezige kraaloogjes is al heel opgewonden, omdat hij wacht om zijn noot in veiligheid te brengen. Maar eerst wil hij geknuffeld worden. Omdat hij zo'n zacht vacht heeft laat je hem niet gauw weer los.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 17x17x28cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Teddybeer "Stippeltje"

De schattige teddybeer met heerlijk zachte vacht en de snoezige pullover met stippeltjes en een borduurmotief met een lieveheersbeestje wil graag geknuffeld worden. De lieve kraalogen stralen en de pootjes hebben beige klauwen. Dit is een fantastisch cadeau voor de kleintjes. Het is echt een schatje.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 34x24x37cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Oehoe"

Deze knuffelzachte uil met het schattige snaveltje en kleine vleugels heeft een wondermooi bloemendessin op zijn huid en wacht er alleen nog maar op dat iemand hem in de arm neemt. Hij is niet alleen een echte vriend, maar kan ook als hoofdkussen worden gebruikt. Hij ligt heerlijk zacht.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 31x10x34cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

 

3-5 dagen

Knuffeldier "Lobby"

Met grote ogen kijkt deze schattige kreeft je aan. Getrouw aan het origineel en met grote liefde voor het detail betovert hij niet alleen de kleintjes met zijn knuffelzachte vacht. Hij vindt overal een plekje, en kan overal mee naar toe.

Materiaal: Pluche.
Demensies: ca 30x16x8cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Seal"

Zachte vacht, donkere kraalogen en een schattig gezicht, dat zijn de kenmerken van deze snoezige knuffelzeehond. Gewoon om van te houden. Als knuffelzachte begeleider in de kinderkamer niet meer weg te denken en kan overal mee naar toe.

Materiaal: Pluche.
Demensies: ca 25x25x20cm.
Geschikt van 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Rexy"

Bonte kleuren, knuffelzachte vacht en die grote ogen vertederen ieder kind. Dit knuffeldier wil iedereen meteen in de armen sluiten en knuffelen. De buik met de gestreepte vacht en de pootjes zijn in een blauwe kleur. Dit knuffeldier heeft ondanks messcherpe tandjes een vriendelijke uitstraling. Deze laat je nooit meer gaan.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 23x15x27cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Racoon"

Puntige neus, gestreepte staart, dat kan alleen een wasbeer zijn. Met zijn grijze, zachte vacht wil je hem niet meer loslaten en stevig tegen je aandrukken. Hij zit op zijn achterpootjes en kijkt met zijn donkere, vriendelijke ogen heel lief voor zich uit. Wie is daar nu niet meteen stapel verliefd op?

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 25x16x28cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Foxy"

Met zijn grote ogen en de knuffelzachte vacht wacht deze schattige vos er alleen nog op om gestreeld te worden. Na een lange zwerftocht door het bos ligt hij genoeglijk op zijn achterpootjes. Een knuffeldier om van te houden en nooit meer los te laten.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 38x21x17cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Esperanza"

Dit absoluut schattige pony-meisje heeft bonte elastieken in de lange vlechten en nodigt uit om haar te vlechten. Het zakje met 6 haarklemmen zit er ook bij! De clou: als op de oren wordt gedrukt klinkt het geluid gieren, gesnuif, hoefgetrappel en de kop en de snuit kunnen zich bewegen. Levensechter kan dit soort speelgoed niet zijn.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 40x16x30.
Zonder batterijen.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Bruce" in de tas

Kleine knuffelpony in een zachte pluche tas in mustang look.  Voor deze pony is in iedere kamer wel plaats! Met een klittenbandsluiting kan de inhoud worden beveiligd tegen eruit vallen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 6x15x21cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Bella en Bellinda"

Deze 2 knuffelzachte hondjes met linten in het haar zijn trouwe luisteraars en begeleiders! Wie is nu niet helemaal weg van ze?

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 19x7x16cm.
Geschikt 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Magic en King"

Deze 2 fantastische pony's ze zijn zo schattig en knuffelbaar en ze zijn begeleiders voor kleine paardengekken.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 27x13x26cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Trixie" in de tas

Een zachte en wollige begeleider voor kleine dames is deze leuke poedeldame in het roze, met lintjes in het haar. In de bijpassende tas is het niet alleen een knuffeldier, maar een geweldige accessoire voor kleine en grote uitstapjes!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 18x9x18cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Starlight" in de tas

Een knuffelzachte pony met lange manen en staart, die zich graag laat vlechten. In haar tas kan het kleine knuffeldier overal mee naar toe reizen. In het roze design is zij de ideale begeleidster voor de kleine dames!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 20x7x21cm.
Geschikt van 2 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Dancer" in de tas

Een knuffelzachte eenhoorn met glinsterende hoeven en hoorn. In zijn tas kan het kleine knuffeldier overal mee naar toe reizen en in het roze design is hij een leuke begeleider voor kleine dames!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 22x6x21cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier Teddy "Bongo"

Deze beer is meer dan vriendelijk  hij is de ideale vriend voor grote & kleine berenfans!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 8x14x31cm.
Geschikt van 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Kitty"

Hij is het leven op straat zat & zoekt op deze manier een nieuw onderkomen. Knuffelt graag, is netjes, kortom hij is gewoon de ideale medebewoner voor kattenliefhebbers. En super zacht.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 8x14x31cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Magische Dieren"

De zachte pluche dieren kunnen uit elkaar worden genomen en opnieuw in elkaar worden gezet! De kopjes en ledematen zijn voorzien van klittenband en kunnen zo in altijd nieuwe vorm tot heel nieuwe dieren worden gemaakt! Een groot plezier, want het ziet er werkelijk merkwaardig uit, als een leeuw een olifantenkop en zebrapoten heeft! Het in elkaar zetten bevordert de motoriek en de fantasie!

Materiaal: Pluche en Klittenband.
21 Delig.
Dimensies: ca 25x17x10cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Conner"

Knuffeldier "Conner" heeft voor de koudere dagen een warme trui bij zich. Hou jij hem lekker warm. Dit is wel een heel bijzondere teddybeer. Hij is superzacht en lekker groot. Wie word er nu niet meteen stapel verliefd op deze beer? 

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 40x20x52cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Sven"

Superzacht en knuffelbaar. Leuk deze kleine pluche kerel is gewoon onweerstaanbaar! Zijn gele sjaal weerspiegelt zijn zonnige gemoed.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 15x30x44cm
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Ronny en Conny"

Bij deze beide zachte dino's van glanzend kleurig pluche worden kleine dino fans beslist enthousiast! Kunststof balletjes in buik en benen zijn een belevenis voor de vingers en het levendige uiterlijk maakt ze tot geliefde kameraden!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 30x21cm en ca 30x14cm
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Huppel"

Een grappige en absoluut zachte knuffelvriend is dit langoor in wit en blauwgrijs! Eenmaal in de arm genomen, wil je hem helemaal niet meer loslaten.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 26x26x26cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Dobby"

Wat ongewoon is het uiterlijk van deze zonderling met de grote ogen en alleen een streepjessok, maar zijn knuffelige turkooiskleurige vacht en de zachte ledematen laten zien dat hij graag knuffelt!

Materiaal: Pluche.
Dimensie: ca 40x16x44cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Super Kikker"

Deze absoluut leuke kikker heeft elastieken in zijn armen, waaraan hij door de ruimte kan worden geschoten! Met zijn rode cape ziet hij er bijna uit als een superheld! Met klittenbandverbindingen aan de handen kan hij zich in luchtige hoogtes goed vasthouden.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 26x29x6cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Lou"

De tijger van zacht textiel zingt (I make you crazy), als er op zijn poot gedrukt wordt! Een mechanisme zorgt daarvoor dat hij kop en achterste in de maat van de muziek optilt.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 39x24x9cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Frieda"

Knuffelzacht is deze leuke hen en als aan haar ei getrokken wordt, kakelt ze, trilt ze en het ei wordt weer ingetrokken! Maar ook knisterfolie in de staart, rammelaars in de vleugels en voelbare korrels in de poten brengen kinderogen tot stralen en de vingers in beweging!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 25x19x23cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Nekkussen "Octo"

Voor een aangename steun voor het hoofd zorgt dit zachte kussen met schattig motief. Een vastgenaaide kleine knuffelinktvis houdt de vingers bezig en begeleidt met zacht klepperen van een ratel naar zachte dromen. Ideaal voor op reis!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 27x24x7cm.
Geschikt vanaf 1 jaar.4

3-5 dagen

Knuffeldier "Susanne"

Dit knuffelzachte schaap is een fantastische begeleiding naar het rijk van de dromen en voor knuffeluurtjes!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 26x10x15cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Nina"

Een knuffelzachte schoonheid is deze leuke nijlpaarddame in roze outfit. De capuchon kan worden opgezet en haar benen laat ze vrolijk bengelen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 35x29x13cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Pepino"

Als grappige begeleider van knuffelzacht pluche is deze kleine ezel ideaal voor het gaan slapen, bij het doen van boodschappen, op wandelingen en uitstapjes.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 27x19x28cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Tom en Tiny"

Knuffelzacht zijn deze twee begeleiders op alle wegen en naar dromenland! De grote bruine ogen en de schattige gezichten nodigen uit tot knuffelen en liefhebben. Zo schattig allebei dat ze onweerstaanbaar zijn.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 14x21x17cm per stuk.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Simba en Nala"

Om te liefkozen en te knuffelen zijn deze 2 kleine "roofdieren" ideaal! Met hun zachte vel en de grote bruine ogen in de grappige gezichten veroveren ze de harten van de kleintjes stormenderhand. Word jij hun nieuwe beste vriend?

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 14x20x17 per stuk.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Kevin en Oliie"

Knuffelzacht zijn deze twee begeleiders op alle wegen en naar dromenland! De grote bruine ogen en de schattige gezichten van olifant en giraffe nodigen uit tot knuffelen en liefkozen. Ze zijn onweerstaanbaar.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: Ollie: ca 16x22cm Kevin: ca 14x15x20cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Jimmy en Johnny"

Knuffelzacht zijn deze twee begeleiders op alle wegen en naar dromenland! De grote bruine ogen en de schattige gezichten nodigen uit tot knuffelen en liefkozen. Ze zijn zo schattig!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 13x20x16cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Nico"

Een knuffelkameraad met zachte pluche vacht is dit kereltje uit de familie van ruwharige grootneus ijsbeer honden! Zijn schattige uiterlijk gaat kinderharten stormenderhand veroveren.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 21x16x14cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Daniela"

Van knuffelzacht pluche vervaardigd en met een suikerzoete glimlach op haar schattige gezicht veroverd dit knuffeldier kinderharten aan de lopende band.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 21x24x8cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Herman"

Herman is ontzettend snoezig, om van te houden en knuffelzacht. Hij is een schildpad met karakter en indrukwekkend glinsterende ogen van kunststof! Hoogwaardig verwerkt en een schattige pluche begeleider in het rijk van de dromen en bij alle uitstapjes.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 22x11x28cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Superhelden"

Kletter! Wat is nu kapot? Deze drie forse superhelden vliegen niet bepaald voorzichtig. Bij een botsing hoort men een rammel geluid!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 18x6x6cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Nila en Ricky"

Nila het nijlpaard en Ricky het haasje maken het zich graag gezellig. Aan de handen en voeten van de ongelooflijk donzige pluche knuffeldieren met een flexibele vulling van kleine bolletjes, is nieuwe beleving voor ieder kind.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: Haas: ca 22x10x32cm Nijlpaard: ca 22x14x32cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Moritz en Fredo"

Hond Moritz en Fredo de kikker zijn twee knuffelige vrienden. De handen en voeten van deze schattige pluche beesten zijn met kleine bolletjes gevuld.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: Kikker: ca 22x10x32cm Hond: ca 32x22x14cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Dino"

Een dino in een klein formaat. Deze super zachte pluche knuffel dino maakt enthousiast met de groene kleur en de afgeronde kammen op zijn rug. Ieder kind wil hem wel knuffelen!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 26x15x26cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Paddy"

Deze superzachte pluche knuffelteddy houdt hartstochtelijk veel van honing. Zo staat het ook op zijn gele slabbetje "I love honey"! Met zo'n beertje knuffelt ieder kind graag.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: 35x28x37cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Foxy"

Deze zachte knuffelvos staat vol verwachting op zijn vier pootjes en wil graag op schoot genomen worden. Hij valt op door zijn schitterende kleuren. Van zo'n knuffel houden alle kinderen!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 28x15x27cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Joepie"

Een paardje in klein formaat. De zachte structuurstof maakt je enthousiast met de beige kleur en de lichte pluchestof op zijn buikje. De bruine hoeven en het paardensnoetje zijn een echte blikvangers. Dit paardje is de lieveling van alle kinderen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 32x16x50cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Woef"

Dit is een hond om van te houden! Hij maakt enthousiast door zijn heerlijk zachte vacht en de schattige flaporen. Hij kijkt je heel trouw aan en is een perfecte begeleider. Om zijn hals heeft hij een bruine sjaal met zonnemotief aan. Zo'n knuffel hebben alle kinderen heel graag.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 30x14x35cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Trexie"

Deze lichtgroene dino lijkt heel erg op het origineel. De donkerblauwe kammen en de spitse, witte tanden zijn een echte blikvanger. Maar de lieve ogen laten zien dat niemand bang hoeft te zijn. De poten zijn bewegelijk en zo kan de dino overal gaan zitten. Zo'n geweldige knuffel hebben alle kinderen graag.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 50x22x40cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldieren "Trixie en Treesje"

Deze twee kleine gezellige pluche dino´s in klein formaat zijn er in rood en beige. Ze maken enthousiast door de kammen op rug en kop en lijken wel heel erg op het origineel. Van zo'n knuffel houden alle kinderen!

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 35x14x26cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Kitty"

Dit is een poes om van te houden! Ze maakt enthousiast door haar heerlijk zachte vacht en haar schattige gezichtje. Bij de buik is een vismotief opgenaaid en een bruin strikje siert de hals van de poes. Van zo'n leuke knuffel houden alle kinderen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 20x12x38cm
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Knuffeldier "Dino"

De zachte structuurstof van de kleine dino maakt enthousiast door de donkerblauwe kleur en de lichte pluchestof op de buik en de poten. Een echte blikvanger zijn de zes bruine kammen op het hoofd, de rug en het staartje. Van zo'n zachte knuffel houden alle kinderen.

Materiaal: Pluche.
Dimensies: ca 30x23x32cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.