pgh-kinder-tafel-stoel-vlinders-1

Kindermeubelen en Decoraties

!

Spaarpot "Kluis"

Metalen safe met codeslot. Bewaart kinderschatten tegen toegang door onbevoegden.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca 13x10x14cm.
Geschikt vanaf 5 jaar.

Speelset "Marcel"

Veranderbare speelmeubels – hoogwaardige, generfde kunstleren bespanning op "componenten" van schuimstof kunnen met slechts enkele handelingen worden omgebouwd! Door draaien en een nieuwe positionering van de afzonderlijke elementen met klittenbandverbindingen wordt van een trein (140 x 120 cm) een schip (152 x 45 cm) of een reddingboot (110 x 55 cm). Zo kunnen kinderen altijd in het juiste voertuig nieuwe avontuurlijke reizen maken!

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 140x66x100cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Speelset "Leon"

Veranderbare speelmeubels – hoogwaardige, generfde kunstleren bespanning op "componenten" van schuimstof kunnen met slechts enkele handelingen worden omgebouwd! Door draaien en een nieuwe positionering van de afzonderlijke elementen met klittenbandverbindingen wordt van een auto (116 x 75 cm) een vliegtuig (125 x 120 cm). Zo kunnen kinderen altijd in het juiste voertuig nieuwe avontuurlijke reizen maken!

Materiaal: Stof.
Dimensies: 120x120x73cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Hoekstelling "Blauw"

Deze handige stelling van gelakt massief hout en multiplex maakt met de 3 planken optimaal gebruik van de hoeken van een kamer! Op 3 poten staat hij stevig en de 3 bovenste schroeven zijn voorzien van bont gelakte motieven.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 32x48x82cm.

Kinderstoel "Roze"

Set van 4. Fraai gevormde stoelen met beklede zittingen en rugleuningen voor lange of korte vergaderingen. De stevige stoelframes zijn met kunstleer overtrokken en afwisbaar; de poten beschikken over kunststofglijders. De hoge rugleuning geeft kinderen een geweldig houvast en de kamer een luxe uitstraling.

Materiaal: Hout, Kunstleer.
Dimensies: ca 24x28x56cm.

Opbergrek "Sterren"

Wit gelakte stelling met 9 hangzakken in 3 kleuren, biedt veel bergruimte voor wasgoed, speelgoed, badkamerartikelen of kleine spullen. Ook in de badkamer of het bureau zorgt het voor orde en meer plaats! Stervormige uitsneden in het zijstuk vrolijken het elegant eenvoudige design op en aan 2 grepen kan de stelling goed worden gedragen. De afzonderlijke zakken worden antislip met 2 stangen in groeven op de dwarsverbinders gehangen. Stabiele platen in de bodem vastgenaaid geven de zakken ook gevuld een vorm. Met 12 meubelschroeven snel opgebouwd!

Materiaal: Hout, Stof.
Dimensies: ca 84x29x80cm.

Kinderstoel "Blauw"

Set van 4. Fraai gevormde stoelen met beklede zittingen en rugleuningen voor lange of korte vergaderingen. De stevige stoelframes zijn met kunstleer overtrokken en afwisbaar; de poten beschikken over kunststofglijders. De hoge rugleuning geeft kinderen een geweldig houvast en de kamer een edele uitstraling!

Materiaal: Hout, Kunstleer.
Dimensies: ca 24x28x56cm.

Kindertafel

Deze mooie massieve kindertafel van hout is echt een mooie accesoire in de kinderkamer.

Materiaal: Hout.
Dimensies: Hoogte: ca 47cm, Doorsnede: ca 55cm.

Kinderstoel

Set van 2. Extreem belastbare, massief houten stoeltjes die zeer mooi staan bij de Kindertafel.

Materiaal: Hout.
Dimensies: Hoogte: ca 46cm, Doorsnede: ca 28cm.

Naambordjes

Set van 2. Houten borden met leuk motief. Bijzonder goed: Op het bord wordt met krijt de naam geschreven, zodat iedereen weet waar hij moet zitten of wie achter deze deur woont en het bord kan altijd weer opnieuw worden beschreven!

Materiaal: Plastic.
Dimensies: ca 0.5x9x15cm

Opbergkist "Beauty Princess"

Praktisch bergmeubel en prachtige zitgelegenheid in koninklijk design! De kist heeft veel bergruimte en zorgt snel voor meer plaats in de kamer. Hier worden speelgoed of poppenwas bewaard, maar ook boeken of spellen! Het vrolijke lakwerk past goed in iedere meisjeskamer!

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 32x48x27cm.

Cd Kast "Beauty Princess"

Leuke bewaarplaats voor de geliefde cd's en andere spulletjes in op te bergen om de schatjes te amuseren! 9 CD's worden ordelijk en overzichtelijk bewaard.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 14x14x27cm.

Commode "Beauty Princess"

Prachtige bewaarplaats in 3 laden en achter een kleine deur. Voor edele sieraden en bijzondere schatten van kleine "koningskinderen". Geplakte "juwelen" versieren de motiefgrepen van de laden.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 8,5x17x22cm.

Tafel set "Vlinders"

Verfrissend als de lente zijn deze bont gelakte stoelen en tafel. Hier kan gespeeld worden, de theekrans komt binnen of schilderachtige inspiraties stimuleren de kinderen tot creatief vormgeven! De zithoogte van 24 cm is ideaal voor korte en langere bijeenkomsten.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 40x60x43cm.

Lichtsterren "Sterrenhemel"

Ik zie de sterrenhemel - meer dan 100 kleine sterren slaan overdag het licht op en stralen in de nacht zacht aan de 'hemel'! Zo hebben kinderogen kleine "aanknopingspunten" en het donker is helemaal niet meer zo erg. Snelle bevestiging door bijgeleverde plakstickers!

Materiaal: Plastic.
Dimensies: Doorsnede ca 3,5cm per ster.

Lichtsterren "Sterrenhemel Bont"

Ik zie de sterrenhemel met meer dan 200 kleine sterren en manen slaan overdag het licht op en stralen in het groen, blauw en roze van de nacht zacht aan de "hemel"! Snelle bevestiging door bijgeleverde plakstickers.

Materiaal: Plastic.
Dimensies: ca 2x2x0.8cm.

Melktand doosjes

Set van 4. Kleurige houten doosjes met kleine magneten in het deksel bewaren de eerste tanden van de kleintjes goed op – natuurlijk pas nadat ze eruit zijn gevallen! Door gecertificeerde tandenfeeën aanbevolen.

Materiaal: Hout.
Dimensies: Hoogte: ca 9cm, Doorsnede: ca 7cm.

Spigelcommode "Beauty"

Set van 2. 1 commode met fotolijst daarop en 3 laden en 1 commode met 3-dlg. beweegbare spiegels en 1 lade bieden royaal plaats voor sieraden en kleine zaken van gewicht. Leuk design in roze voor iedere kleine prinses!

Materiaal: Hout, Metaal.
Dimensies: ca 8x16x31cm.