pgh-trampoline-2635-1

Buitenspelen

!

Voetbal Goaltjes

Voor de kleine kampioenen zijn deze voetbalgoaltjes ideaal en makkelijk op te zetten in de tuin of op de speelplaats. Inclusief voetbal en voetbal pomp.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca. 61x30x45cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Voetbal Goal "Pro"

Voor de echte topper, hoog of laag jij beslist. Dit ziet er makkelijker uit dan het is maar met enige training en hoop lol is geen doelpunt meer onmogelijk voor je.


Materiaal: Metaal, Kunstof.
Dimensies: ca. 75x150x210cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Basketbal Spel

Is jouw droom om later beroemd basketballer te worden dan is dit zeker iets voor jou. Ideaal voor thuis of in de tuin want de bal raak je niet kwijt en je zal steeds sneller de punten scoren.

Materiaal: Kunstof.
Dimensies: ca. 86x46x139cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Trampoline "Black Spider"

Het zwarte springvlak wordt door de rode ringmarkering afgebakend. Het bolvormige design van de stangenconstructie biedt veiligheid bij het springen, omdat er geen contact met de stangen is. Bovendien zijn de stangen bekleed en bieden zo nog meer bescherming.

Materiaal: Metaal, Stof.
Dimensies: Doorsnede: ca. 305cm. Hoogte: ca. 245cm.
Geschikt vanaf 6 jaar.

Trampoline "Blue"

Vliegend plezier in de tuin! Met deze fantastische trampoline kunnen kinderen hun lichaamsbeheersing en evenwichtsgevoel trainen, ze leren zo heel nieuwe bewegingen kennen. De angst om te vallen raken ze snel kwijt, want het 180 cm hoge net houdt ze veilig op het 65 cm hoge toestel. De stevige veren voor het vasthouden van een springzeil zijn onder een dekkleed verborgen, zodat geen ledematen erin kunnen glijden. Sportief actief en met veel plezier in de open lucht zijn kinderen veel evenwichtiger en krijgen ze nieuw zelfvertrouwen.

Materiaal: Metaal, Stof.
Dimensies: Doorsnede: ca. 205cm. Hoogte: ca. 245cm
Belastbaar tot 150kg.
Geschikt vanaf 3 jaar.