pgh-toys-looney-tunes-logo

Looney Tunes

!
3-5 dagen

Looney Tunes Portemonee

Leuke Looney Tunes Portemonee met Tweety en Sylvester. Deze Portemonee is de perfecte begeleider op school en in de vrije tijd. Raak nooit meer je zakgeld kwijt of eventuele pasjes het kan er allemaal in. Deze portemonee komt ook nog eens met een touwtje zodat je hem om je nek kan hangen. Tweety staat op de voorkant en Sylvester aan de achterkant maar als jij hem omgangt bepaal jij we je vrienden zien. Een echte blikvanger op het schoolplein.

Materiaal: Stof.
Dimensies dichtgevouwen: ca 12x9,5x2cm

3-5 dagen

Looney Tunes Pennenzakje

Looney Tunes Pennenzakje met aan de voorkant al je bekende Looney Tunes helden. Aan de binnekant van deze mooie Pennenzak zit een naam label zodat iedereen weet dat deze van jou is. Afsluitbaar met een rits. Deze mooie Pennenzak zal een echte blikvanger zijn op jou bureau.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 21x9x5cm.

3-5 dagen

Looney Tunes Gymtas

Deze leuke Gymtas zal iedereen die jij opweg naar het gymlokaal passeert opvallen. Vrolijk versierd met de favoriete Looney Tunes helden. De Gymtas is ruim genoeg voor gymschoenen en sportkleren en worden gesloten door aan de touwtjes te trekken.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 36x1x42cm

3-5 dagen

Looney Tunes Rugzak

Wie wil er nou niet gezien worden met deze stoer Looney Tunes Rugzak, op school of in je vrije tijd. In de rugzak zit een naam label zodat iedereen weet dat deze van jou is. Deze Rugzak heeft een extra binnentas en heeft genoeg ruimte voor al jou spulletjes en dingetjes. Aan de zijkanten zitten ook nog kleinere opbergzakken. De Rugzakdraagbanden zijn verstelbaar.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 33x15x39cm

3-5 dagen

Looney Tunes Kinder Rugzak

Wie wil er nou niet gezien worden met deze stoer Looney Tunes Kinder Rugzak, op school of in je vrije tijd. In de rugzak zit een naam label zodat iedereen weet dat deze van jou is. Deze Kinder Rugzak heeft een extra binnentas en heeft genoeg ruimte voor al jou spulletjes en dingetjes. Aan de zijkanten zitten ook nog kleinere opbergzakken. De Kinder Rugzakdraagbanden zijn verstelbaar.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 8x20x27cm

3-5 dagen

Looney Tunes Sport Tas

Deze fraaie Looney Tunes Sport Tas bied veel ruimte en er is zelfs een speciaal buitenvak voor schoenen. Deze tas is niet alleen mooi maak ook nog eens heel handig. In de tas zit een naam label zodat iedereen weet van wie deze stoere Looney Tunes Sport Tas is.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 47x21x27cm