pgh-toys-minions-logo

Minions

!
3-5 dagen

Minions Broodtrommel en Drinkfles

Maak tijdens de pauze op school de blits met deze leuke stoere Minions Broodtrommel en Drinkfles. De Broodtrommel is makkelijk af te sluiten door middel van de kliksluiting aan de deksel.

Materiaal: Duurzaam Kunstof.
Dimensies trommel: ca 17x13x5,5 cm, fles: 300ML.
Vaatwasser geschikt.

3-5 dagen

Minions Keramiek Mok

Deze mok mag in geen een Minions-fan verzameling ontbreken.
3-5 dagen

Minions Stuart Expeditie

De Minions, de grappige altijd vrolijke en onverstaanbare gele kereltjes van Gru. Voordat ze Gru als baas hadden zochten de Minions iedere keer opnieuw naar een nieuwe Baas. Vandaar Stuart in expeditie outfit opzoek naar een nieuwe baas help jij hem?

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 18x14x27 cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Minions Kevin Expeditie

De Minions, de grappige altijd vrolijke en overstaanbare gele kereltjes van Gru. Voordat ze Gru als baas hadden zochten de Minions iedere keer opnieuw naar een nieuwe Baas. Vandaar Kevin in expeditie outfit opzoek naar een nieuwe baas help jij hem?

Materiaal: stof
dimensies: ca 20x13x29 cm
geschikt vanaf 0 jaar

3-5 dagen

Minions Bob Expeditie

De Minions, de grappige altijd vrolijke en overstaanbare gele kereltjes van Gru. Voordat ze Gru als baas hadden zochten de Minions iedere keer opnieuw naar een nieuwe Baas. Vandaar Bob in expeditie outfit opzoek naar een nieuwe baas help jij hem?

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 20x13x25 cm.
Geschikt vanaf 0 jaar.

3-5 dagen

Minions Familie Kussen

Per Stuk

Het gele kussen vol met alle bekende Minion-figuren aan de voorkant. Door de dichte vulling zorgt ervoor dat de vormvastigheid blijft maar dat het zich wel aan jou hoofd aanpast. Een leuk decoratief kussen voor iedere Minions-fan.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 40x40x7 cm.
Achterkant niet bekleed.