pgh-schommel-colompio

Schommel en Klimconstructies

!
3-5 dagen

Schommel "Plank"

De klassieke schommel voor binnen en buiten. Wie is er vroeger niet mee opgegroeid?  Met in hoogte verstelbare touwen. Belastbaar tot ca. 75 kg.

Materiaal: Hout
Dimensies: ca 200cm

3-5 dagen

Schommel "Trixi"

Dit leuke houten paard laat kleine kinderen bij het schommelen met veel plezier het lichaamsgevoel beleven! Van fijn geslepen onbehandeld massief hout gemaakt, biedt dit schommelartikel geweldig veel bewegingsplezier. Met rugleuning voor een veilige zit. Scheurvrije touwen en metalen ringen voor een snel op- en afhangen binnen en buiten.

Materiaal: Hout
Dimensies: 30x26x51cm
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Schommel "Net"

Hier komt het plezier in beweging, een geweldig schommel plezier biedt het gevlochten net van vaste touwen aan een metalen ring. Stevig en zacht is het kunststof om de ring, voor de ophanging aan haken dienen metalen ringen. Zittend of liggend, leuker is alleen maar het vliegen!

Materiaal: Metaal, Kunststof.
Dimensies: hoogte ca 150cm Ring doorsnede ca 60cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Schommel "Para 2"

Geweldig schommel plezier voor 1 of 2 kinderen wordt hier geboden! Bevordert het met elkaar spelen, maar ook motoriek en evenwicht. Van degelijk kunststof vervaardigd, is deze kleurige schommel een duurzaam speeltoestel in de tuin. Door de bewegende zijstukken gaat de reis niet alleen naar voren en naar achteren, maar beperkt ook heen en weer! De schommel aan de in te stellen kabels ophangen en van wal steken. Belastbaar tot 80 kg.

Materiaal: Duurzaam Kunststof.
Dimensies: ca 95x40x59cm
Geschikt vanaf 3 jaar.
3-5 dagen

Schommel "Colompio"

Extreem stabiele schommel van weerbestendig hard rubber! De aan draagkrachtige kunststof touwen opgehangen schommel is in de tuin de perfect bewegings speelgoed voor de hele jaar! Geschroefde metalen beugels houden de grote zitplank vast. Belastbaar tot 70 kg.

Materiaal: Rubber, Metaal, Kunststof.
Dimensies: 45x18x180cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Schommel "Maritiem"

Ontspanning puur en plezier in een evenwichtige beweging beleven de kleinsten met deze schommel van glad geslepen massief hout! Het stevige textiel in wit en blauw biedt een makkelijke lig vlak en maakt mama en papa jaloers op deze zone van rust. Veiligheidsgordel en de stof baan tussen de benen houden de kinderen gemakkelijke en veilig vast! Belastbaar tot 25 kg.

Materiaal: Hout, Stof
Dimensies stoel: ca 36x24x54cm
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Schommel "Naturel"

Fantastische schommel pret brengt dit artikel van stevig en fijn geslepen hout aan een kunststof touw met metalen ringen!

Materiaal: Duurzaam Kunststof, Hout.
Dimensies plaat: Doorsnede ca 29cm, Hoogte ca 2cm.
Geschikt vanaf 4 jaar.

3-5 dagen

Klimtouw "Para Trepar"

Als opstap naar een boomhuis, een klimboom of gewoon in de kamer opgehangen, aan dit sterke touw kunnen kinderen hun lichaamsbeheersing, kracht en behendigheid trainen! Op regelmatige afstanden zijn knopen als klimhulpmiddel geknoopt, een stevige kunststof klem houdt de knoop met de metalen ring vast, een kleinere kunststof klem aan het uiteinde van het touw voorkomt dat het ineendraaien verloren gaat. Belastbaar tot 120 kg.

Materiaal: Stof.
Dimensies: ca 210cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Klimnet "Red"

Pret en plezier brengt dit net van stevige kunststof vezel voor kinderen! Hier oefenen ze hun motoriek, kracht en uithoudingsvermogen, leren hun bewegingen nog beter te coördineren en worden ze in hun enthousiasme moe van het klimmen. Aan 20 lussen wordt het net horizontaal of verticaal veilig aan een stelling opgehangen en brengt het urenlang spelplezier in de tuin! Belastbaar tot 200 kg.

Materiaal: Duurzaam Kunststof.
Dimensies: ca 170x170x4cm
Geschikt vanaf 4 jaar.

3-5 dagen

Touwbrug "Cuerdas"

Enthousiast klimmen op de brug van scheur bestendig kunststof draad oefent op speelse wijze het evenwicht en het lichaamsgevoel! Een "must“ voor de klimconstructie in de tuin en ook als hij snel tussen 2 bomen wordt gespannen een hit! 14 metalen ogen dienen voor de bevestiging, en op de onderste dwarsverbindingen vinden de voeten een goede standplaats.

Materiaal: Stof, Metaal
Dimensies: ca 235x150x75cm
Geschikt vanaf 5 jaar.