pgh-scooter-step-thunder-1

Steps en Loopfietsen

!
3-5 dagen

Step "Flash"

Een geweldige begeleider voor korte en langere wegen is deze scooter met rood knipperende verlichting met batterijvoeding! Inklapbaar en in 1 minuut stevig opgebouwd, ook ideaal om mee te nemen, bijv. in de auto!

Materiaal: Metaal.
Dimensies: Lengte ca 66cm. Hoogte is afstelbaar ca 60-82cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Step "Jumbo"

Extra grote wielen maken van deze scooter een comfortabele helper op korte en lange wegen! Het stuur is op de voetplank inklapbaar, kan stevig vergrendeld worden en kan verder in 3 hoogten (93 cm, 96 cm, 106 cm) door 2-voudige vergrendeling stevig worden versteld! Insteekbare grepen met veiligheidspennen.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: Lengte ca 96cm Hoogte verstelbaar ca 93-96-106cm
Geachikt vanaf 7 jaar.

3-5 dagen

Step"Thunder"

Een geweldige begeleider voor korte en langere wegen is deze scooter! Het bijzondere bij dit hete voertuig – door drukken met de voet op de houder aan de achterkant laat de bestuurder een vonkenregen sproeien! Inklapbaar en in 1 minuut opgebouwd, ook ideaal om mee te nemen, bijv. in de auto!

Let Op! Artikel "Firestone" Artikelnummer: L.9513 NIET INBEGREPEN.
Materiaal: Metaal.
Demensies: ca 67x26x83 cm hoogte ca 83cm
Geschikt vanaf 5 jaar

3-5 dagen

Steps Accesoire "Firestone"

Hier vliegen de vonken - aan deze rail zijn 5 vuurstenen ingewerkt, die bij het rijden met de scooter een flitsende vonkenregen laten oplichten! Incl. houder voor de bevestiging. Alleen compatibel met Step "Thunder" de Scooter met vuursteen!

Dimensies: ca 8x2x4cm
Geschikt vanaf 5 jaar.

3-5 dagen

Loopfiets "Bliksem"

Met deze fantastisch loopfiets bliksemsnel zijn! Met krachtige kleuren en banden met profiel is deze kinderfiets een echte blikvanger. Nu kunnen de peuters gas geven. Uitgerust met een rem en spatborden kan er niets meer fout gaan. Dus: helm opzetten, de startpositie veroveren en daar gaat het!

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca 86x42x53cm.
Verstelbare zithoogte: 33cm-43cm.
Wielmaat: 12"(inch)
Geschikt vanaf 3 jaar en 87-103cm lang.

3-5 dagen

Loopfiets "Number 1"

Deze loopfiets is met zijn ca. 2,85 kg een lichtgewicht, maar dat doet niets af aan zijn stevigheid! Een geweldig vrijetijdsplezier voor jongens en meisjes met de stimulans om de grote wereld in te rijden. Loopwielen oefenen het evenwichtsgevoel en bereiden op het fietsen voor.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 85x32x56cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Loopfiets "Zebra"

Of het nu voor de safari in tuinen en parken is of voor kleine ritjes naar de kleuterschool. Met de stevige loopfiets in zebralook zijn kinderen goed op weg! De luchtbanden met ventiel zitten op sierlijk vormgegeven aluminium velgen die voor een geweldig rijcomfort zorgen! Zithoogte snel verstelbaar met behulp van 2 steekschroeven! Rubberhandvaten met ringen tegen wegglijden van de handen geven kinderhanden een goede grip en beschermen enigszins tegen het beschadigen van voorwerpen.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 82x37x65cm.
Geschikt vanaf 2 jaar.

3-5 dagen

Loopscooter "Wesp"

In nostalgisch design van scooters uit de jaren 50 is deze stijlvolle loopfiets een snel voertuig voor in de stad en op het platteland voor kleine mensen! Van multiplex en beukenhout bijzonder stevig vervaardigd, biedt het geweldig rijplezier! Massieve rubberbanden zorgen voor goed rijcomfort, rubberhandvaten met stopringen beschermen tegen wegglijden van de handen en beschadigingen aan voorwerpen. Het zadel is in hoogte verstelbaar. De uitslaghoek van het stuur is beperkt, zodat vallen wordt beperkt.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 80x36x50cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Loopfiets "Cityroller"

Een geweldige loopfiets met traploos verstelbaar zadel brengt kleine beginnelingen snel de wereld van het evenwicht bij! Het frame van gelakte metalen buis is sterk belastbaar en in combinatie met velgen van hard kunststof blijft het voertuig een lichtgewicht van maar ca. 4 kg! Massieve rubberbanden en licht lopende lagers zorgen voor fantastisch rijplezier, de grepen van zachte kunststof geven kinderhanden een goede steun.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca 70x32x58cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

 

3-5 dagen

Loopauto "Herby"

Hier komt een geweldige stevige racer voor kleine liefhebbers van pijlsnelle ritten! Het gelakte metalen frame met zitting van sponsrubber en een stuur met de piepende claxon heeft een charmant uiterlijk met wiebelende ogen in de koplampen. Een bescherming van kunststof rondom beschermt enigszins tegen beschadigingen van voorwerpen.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca 42x42x32cm.
Zithoogte: 25cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Loopfiets "Hello Kitty"

Perfect in het genoemde design gelakt, is deze stabiele houten loopfiets een must voor kleine meisjes met bewegingsdrang! De zithoogte is 3-voudig verstelbaar (middelhoog va. 35 cm), de stuurgrepen van zachte kunststof hebben veiligheidskappen en bieden de handen een goede steun. Kogellager in de degelijke kunststofvelgen laten het massieve rubberbanden over de grond flitsen.

Materiaal: Hout.
Dimensies: ca 82x39x56cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.

3-5 dagen

Loopfiets "Red Devil"

Een geweldig plezier voor kinderen is deze loopfiets met belastbaar frame van metaal. Met bel en handrem veilig uitgerust. Veiligheidskappen liggen op de schroeven voor traploze hoogteverstelling van stuur en zadel, de beschermplaten en wielen zijn van stevig kunststof vervaardigd, en massief rubberen banden brengen geweldig rijcomfort en een mand biedt plaats voor kleinigheden. Kort gezegd: een super loopfiets voor kleine snelheidsmonsters.

Materiaal: Metaal.
Dimensies: ca 88x43x63cm
Geschikt vanaf 3 jaar.