Decoratie en Tuin artikelen

!

Cadeau Houten Kist

Set van 3. Drie kisten die eruit zien als een ingepakt cadeau. Met scharnierend deksel. In drie verschillende maten.

Dimensies: Grootste ca. 40x40x40cm; kleinste ca. 20x20x20cm.

Onbehandelde Houten Kist

Set van 6. Praktische houten kisten voor decoratie en opslag. De sterke kisten kunnen gemakkelijk in elkaar worden gezet om ruimte te besparen.

Dimensies: Grootste ca. 40x30x22cm; kleinste ca. 25x15x12cm.

 

Onbehandelde Houten Kist met Deksel

Set van 3. Praktische houten kisten voor decoratie en opslag. Met handgrepen aan de zijkanten, zijn ze gemakkelijk te dragen. Door de verschillende maten passen ze in elkaar , zijn ze gemakkelijk op te slaan en ruimte besparend.

Dimensies: Grootste ca. 42x31x24cm; middelste ca. 36x25x19cm; kleinste ca. 30x19x105cm.

Houten Kist Latten

Set van 3. Praktische houten kisten voor decoratie en opslag. Met de kabelhandgrepen aan de zijkanten, zijn ze gemakkelijk te dragen. Door de verschillende maten passen ze in elkaar, zijn ze gemakkelijk op te slaan en ruimte besparend. Een echte eye-catcher.

Dimensies: Grootste ca. 40x40x40cm; middelste: ca. 32x32x30cm; kleinste: ca.24x24x23cm.

Tuin Decoraties op Stok

Set van 4. Deze vier tuindecoraties op stokken in de vorm van een bloem zijn een geweldig idee voor uw tuin en balkon. De bloem wordt horizontaal bevestigd aan de houten stok en afzonderlijk geplaatst. Een echte eye-catcher!

Dimensies: ca. 40cm; Ø ca. 15cm.

Decoratie Lentebloemen op Stok

Set van 48. Hoera, het is lente! Deze kleurrijke bloemdecoraties brengen uw bloembed of bloembak tot leven in het voorjaar. Bloemen, vlinders en harten gemaakt van hout zijn bevestigd aan kleurrijke houten stokken en inspireren alle tuinliefhebbers.

Dimensies: ca. 3x0,5x22cm.

Kruidenlabels

Deze pastelkleurige kruidenlabels gemaakt van hout zijn aantrekkelijke accessoires voor een kruidentuin op de vensterbank of buiten in de moestuin. Alle labels zijn gemarkeerd zodat alle kruiden kan worden gevonden nadat ze zijn gezaaid.

Dimensies: ca. 18x1,5cm.

Welkomstborden

Set van 2. Een slak of vogels begroeten alle bezoekers met een warm 'welkom'. Deze pastelkleurige welkomstborden zijn gemaakt van robuust hout en kunnen worden opgehangen aan een sterke draad. Ze zijn versierd met kralen, bloemen en harten en iedereen voelt zich meteen thuis.

Dimensies: ca. 22x0,5x15cm; 18x0,5x15cm.

Lentebloemen Decoratie

Set van 3. De lente is aangekomen in de vorm van deze mooie vlinder, hart en bloemdecoraties. Ze zijn allemaal gemaakt van hout en zijn fel gekleurd. Er zijn acht van elke vorm in zes verschillende kleuren en brengen wat voorjaarsmagie op uw tafel.

Dimensies: ca. 3,5x2,5x0,5cm.

Vogelhuisje "Hey Sunshine"

Alle leden van een kleine vogel familie zullen van hun nieuwe huis houden. Het teken "Hey Sunshine" verwelkomt de nieuwe bewoners. Dit vogelhuisje is gemaakt van hout in aantrekkelijke pasteltinten. Het huis kan worden opgehangen met een ronde draad versierd met een kraal. Een kleine deur aan de achterkant kan worden geopend om het huisje leeg te maken.

Dimensies: ca. 16x14x28cm.

Vogelhuisje "Hello Birdie"

Alle leden van de grote vogel familie zullen van hun nieuwe huis houden. Het teken "Hello Birdie" verwelkomd de nieuwe bewoners. Dit vogelhuisje is gemaakt van hout in aantrekkelijke pasteltinten. Het huis kan worden opgehangen met een ronde draad versierd met een kraal. Een kleine deur aan de achterkant kan worden geopend om het huisje leeg te maken.

Dimensies: ca.17x14x31cm

Vogelhuisje"Pico"

Gewoon een mooi ontwerp! Dit gezellige vogelhuisje nodigt de vogels zeker uit om hierin hun nestje uit te broeden.

Dimensies: ca. 13x12x18cm.

Vogelhuisje "Hawaii"

Niet alleen paradijsvogels voelen zich hier op hun gemak! In dit fel beschilderde vogelhuis zullen inheemse vogels zich ook thuis voelen en ons bedanken met hun mooie gezang!

Dimensies: ca. 20x17x33cm.

Vogelhuisje "Villa Villekulla"

Set van 2. Deze kleine vogelhuisjes hebben vele gedetailleerde ornamenten. Een prachtige decoratie gemaakt van geglazuurde triplex voor het terras, het balkon, in huis of in de etalage.

Dimensies: ca. 15x13x25cm.

Vogelhuisje "Maui"

In dit fel beschilderde vogelhuisje vinden inheemse vogels hun nieuwe thuis. Geschilderde metalen elementen op het dak van deze adellijke woning maken het mooie ontwerp af!. Een acryl parel, hangt aan het koord, wat de kijker betoverende en fascinerende lichtreflecties laat zien. Op de achterkant biedt een klein luikje de mogelijkheid om naar binnen te kunnen gluren! De veranda aan de zijkant onder het overhangende dak fungeert als een voederplaats.

Dimensies: ca. 26x17x33cm.

Vogelvoederhuisje

Kleine vogels zullen stoppen voor een snack in dit vogelvoederhuisje. Het kan gemakkelijk worden gevuld met voedsel als het dak  verwijderd is. Het dak wordt  op zijn plaats gehouden door een netwerk pilaar. Dit robuuste houten huis is sterk genoeg is voor veel bezoekers. Het kan worden opgehangen met het natuurlijke koord.

Dimensies: ca. 16x16x25cm.

Decoratie Vogelhuisje

Set van 2. Deze twee vogelhuisjes kunnen zowel staand als hangend worden gebruikt als decoratie. Het dak is versierd met kleine boomschijven en de ingang heeft de vorm van een hart. Een prachtige eye-catcher!

Dimensies: ca. 12x7x13cm.

Decoratieclip "Bird Feeder"

Dimensies: ca. 23x4x19cm.

Decoratieclip: Vogelhuisje"

Een decoratieve en mooi gevormd metalen vogelhuisje met handige bevestigingsclip.

Dimensies: ca. 16x6x21cm.

Vintage Decoratie Vogelkooi

Set van 3. Deze 3 kooien zijn een prachtige decoratie gemaakt van wit gelakt metaal. Of het nu gebruikt als een thuis voor kleurrijke zingende vogels of als een houder voor bloemstukken - ze zijn geweldig voor uw interieur, uw balkon of terras. Het scharnierende bovenste gedeelte is versierd met een mooi vogel beeldje. De kooien hebben een draagbeugel en ophanghaken.

Dimensies: kleine ca. 14x14x25cm; medium ca. 19x19x34cm; grote ca. 25x25x44cm.

Insectenhotel "Short Holiday"

Let op alle insecten! De volgende vakantie is een korte trip naar insect paradijs. Deze reis is een waar genoegen met sparappel, bamboe buizen en kleine nis-gaten. Alle insecten zullen hun perfecte huis vinden. Waarom een ​​insect hotel zelf bouwen? Het is gemakkelijk op te hangen met metalen haak op het dak.

Dimensies: ca. 24x11x30cm.

Insectenhotel "City Break"

Aandacht alle bijen - het volgende uitstapje neemt u mee naar de felle lichten van de stad. Accommodatie is een vier-sterren luxe hotel. De kamers zijn uitgerust met bamboe buizen, kleine stukjes hout en raffia. De bijen die wat rust en stilte willen kunnen naar de chill-out ruimte gaan. Dit hotel voor grote insecten is gemakkelijk op te hangen met metalen haak op het dak.

Dimensies: ca. 18x10x32cm.

Insectenhotel "World Tour"

Aandacht alle bijen -  het volgende uitstapje neemt u mee naar de felle lichten van de wereld. Accommodatie is in een mooi luxe hotel. De kamers zijn uitgerust met bamboe buizen, kleine stukjes hout en raffia. De bijen die wat rust en stilte wilt kunnen naar de chill-out ruimte gaan. Dit hotel voor grote insecten is gemakkelijk op te hangen met metalen haak op het dak.

Dimensies: ca. 32x11x40cm.

Bloempot "Vienna"

 

Deze bloempot is ideaal voor grote planten en bloemstukken. Zeer mooi design met speciale versieringen.

Dimensies: ca. Ø 51 cm, hoogte 35 cm.

Bloempot "Florenz"

Prachtige bloempot met mooie ornamenten.

Dimensies: ca. Ø 62 cm, Hoogte 70 cm.

 

Tinnen potten "Flower"

Set van 3 vintage stijl emmers met een bloem bedrukking.  Staat eenvoudig en mooi op de vensterbank.

Dimensies: Grootste ca. Ø 16 cm, hoogte 15 cm; middelste Ø ca. 15 cm, hoogte 14 cm; kleinste Ø ca. 12 cm, hoogte ca. 11 cm

Tuinier mand

Dit ronde rieten mandje bevat 4 kleine tuingereedschappen. Ze zitten vast door een sterke, brede rubberen banden. Het mandje biedt voldoende ruimte voor zaailingen of kleine bloempotjes. Deze mand is een handige en aantrekkelijke must-have voor alle tuin vrienden!

Dimensies: ca. 33 x 32 cm

Decoratie voor planten "Bicycle"

4 manden voor bloempotten in te zetten. Geschikt voor hangende, klimmende of bloeiende planten.

Dimensies: ca. 84 x 68 x 110 cm

Decoratie voor planten "Unicycle"

Drie grote sierpotten zijn kenmerkend voor deze nostalgische metalen eenwieler in het roze. Een echt decoratieve eye-catcher!

 

Dimensies: ca. 90 x 46 x 86 cm

Decoratie voor planten "Wind Sphere"

4 manden voor bloempotten in te zetten. Een metalen rek voor hangende, klimmende of bloeiende planten.

 

Dimensies: ca. 56 x 56 x 134 cm

Metalen vogel schommel

Deze leuke vogels zijn een super decoratie gemaakt van gebogen tin in een trendy design. Ze zitten op een tak, die in balans is door een inkeping. De vogels zwaaien vrolijk in de tuin heen en weer - stabiele stand door de split-teen voet.

 

Dimensies: ca. 43 x 6,5 x 105 cm

Metalen speer "Flare Half Moon"

Staande decoratie in koper design met een vriendelijk ogende halve maan voor lichte symfonieën in een vertrouwde sfeer. In het begin van de avond schijnt de LED-lamp met veranderingen van de zachte kleuren in de glazen bol met blauwe en groene water gekleurde strepen. Stabiele stand als gevolg van de split-teen voet.

 

Dimensies: ca. 18 x 18 x 100 cm