Kerst

!

Adventskalender "Papieren Zakjes"

Ieder zakje is met een cijfer van 1 tot 24 bedrukt. Een kleine dennenboom zorgt voor kerstsfeer. De gaatjes zijn voorzien van stevige metalen ogen en zijn aan een  lint bevestigd en zo makkelijk op te hangen. Met de bijgeleverde houten clips met gouden linten kan de adventskalender ook worden opgehangen.

Materiaal: Hout, Papier.
Dimensies: Papieren zakje: ca. 14x9,5x0,1cm. Houten knijpers: ca. 4,5x1,5x1cm.

Clips met cijfers voor Adventskalender

Met deze leuke houten clips kunnen alle cadeautjes van de Adventskalender worden vastgemaakt. De rode cijfers zijn van hout en op boomschijfjes geplakt. De clips zijn verbonden met een lint van natuurlijk materiaal.

Dimensies:  Clips: ca. 5x3x2cm

Deco Kerstboompjes

Set van 2 deco-kerstboompjes in Shabby-Chic-Look zorgen voor een gezellige sfeer. De boomschijven zijn een echte blikvanger. De stam is met een lint van natuurlijk materiaal versierd en is zo een fantastische decoratie voor de Kersttijd.

Dimensies: Grote boom ca.23x6x39 cm. Kleine boom ca. 17x5x28cm.

Houten hangers

Set van 12 houten hangers. Uit multiplex gesneden Kerstmotieven voor een fraaie hangdecoratie in de Kersttijd.

Dimensies: ca. 4x4x0,5cm

Deco ijsberen

Set van 2 deco-ijsberen. Een betoverende winterdecoratie bestaande uit twee witgelakte houten ijsberen. Wegens hun eenvoudige design een opvallende decoratie voor iedere ruimte.

Dimesies: ca. 12x2x7,5cm.

Deco Sledes

Set van 2 deco sledes in twee verschillende afmetingen. Deze perfecte Kerstdecoratie vervaardigd van stevig hout. Past uitstekend als decoratie in de wintertijd. Het rode onderstel staat in een prachtig contrast met de zitting dat met rode sterretjes is bedrukt.

Dimensies: Grote slede ca. 25x9,5x7cm. Kleine slede ca. 20x7x5,5cm.

Muziekdoos Lamp Houten Huisje

Dit houten Kersthuisje is vervaardigd uit prachtig houtsnijwerk. Het huisje is ingericht met verschillende adventsdecoraties. De verlichting zorgt voor een prachtige uitstraling en werkt op batterijen. De muziekdoos zorgt dat je helemaal in de Kerstsfeer komt.

Dimensies: ca. 45x14x24cm.

Houten Adventskalender Kerstmarkt

Wie slentert er niet graag over een leuke Kerstmarkt. Deze Adventskalender bestaat uit kleine gedetailleerde houten kraampjes en deze staan op glittersneeuw. De te verkopen artikelen zoals taart, pretzels en houten speelgoed zijn een lust voor het oog. De 24 laatjes hebben een leuk knopje om ze open te trekken. In de laatjes kunnen kleine cadeautjes worden gedaan.
De op batterijen werkende verlichting zorgt voor een gezellige sfeer.

Dimensies: ca. 40x10x22cm.

Decolamp Kerstverhaal

Een winterse scene op een houten plateautje. De drie houten figuurtjes zingen Kerstliedjes in de ijzige kou. De kerk kun je ook in het donker in volle pracht bekijken, want aan de achterkant zitten kleine lampjes.

Dimensies: ca. 19x14x22cm.

Kerst Piramide Advent

Deze Kerst piramide is detailgetrouw en fijnzinnig verwerkt. Het is een open huisje waarin een kleine draaischijf staat. Hierop staan een sneeuwpop en een hertje te wachten tot er beweging komt. Op de metalen houders worden theelichtjes geplaatst en als deze worden aangestoken begint de Kerst piramide te draaien.

Dimensies: ca. 27x23x22cm.

Houten Deco-hanger Kerst

Set van 5 deco-hangers van hout. Leuk als versiering voor ramen, aan de kerstkrans of in de kerstboom. Een ster, hart, engel, kerstboom en eland van geperst hout aan een lint van natuurlijk materiaal.

Dimensies: ca 13x8x0,5cm.

Kaarsenhouder "Advent"

Duidelijker kan niet! Eén, twee, drie, vier…en daar begint de adventstijd. Dit theelichthoudertje van hout is uit vier samenhangende cijfers gezaagd en deels beschilderd. Het zorgt voor een behaaglijke sfeer en is een prachtige decoratie op ieder dressoir of vensterbank.

Dimensies: ca 34x5x12cm.

Kaarsenhouder "Sterren Paar"

Samen ben je niet alleen. Alleen als de twee houders tegen elkaar geplaatst worden vormen ze een ster. Deze charmante kerstdecoratie mag op geen enkel dressoir ontbreken.

Dimensies: ca. 5x5x13cm.

Houten speelset Kerststal

Met deze houten Kerststal worden kinderen op speelse wijze voorbereid op de kerstboodschap. Alle figuren zijn van stevig hout gemaakt en hebben vrolijke kleuren.

Dimensies: Stal ca. 24x20x13cm. Figuren ca. 3x4x8cm.

Vanaf 3 jaar.

Kerststal Kribbe Speelset

De kribbe met Maria en Jozef is een geliefd rollenspel om het kerstverhaal uit te beelden. Op een groot speelbord van hout kan de kribbe worden vastgestoken. De houten figuren en dieren zijn vervaardigd van robuust hout en zijn detailgetrouw beschilderd.

Dimensies: ca. 42x22x27cm.
Vanaf  3 jaar.

Lichtketting Metalen Bollen Brons

Warmwitte LED-lampen geven deze lichtketting een romantische sfeer. Voor de kerstboom of fraai gedecoreerd in een glas met praktische schakelaar. De bronskleurige metalen bollen maken de schoonheid van de lichtketting compleet.

Dimensies: ca. 113x2x3cm.

Lichtketting Metalen Bollen Zilver

Warmwitte LED-lampen geven deze lichtketting een romantische sfeer. Voor de kerstboom of fraai gedecoreerd in een glas met praktische schakelaar. De zilverkleurige metalen bollen maken de schoonheid van de lichtketting compleet.

Dimensies: ca. 113x2x3cm.

Lichtketting Draad

Voor kleine verlichtingsprojecten is deze geweldige lichtketting van draad precies wat je nodig hebt. Prachtig als decoratie is een bloemstuk of in een deurkrans. Door de draad gemakkelijk te bevestigen en de batterijvoeding met aan-en uitschakelaar maakt de ketting mobiel,

Dimensies: ca. 220cm.

Houten Licht Ster klein

Deze licht ster heeft een indrukwekkend effect. Als je de LED-lampjes inschakelt, stralen ze dankzij de semi-transparante folie in 3D-effect. Leuk is de  houten lijst met sterretjes in trendy Chabby Chic design. Dit geeft de lichtster een vintage look.

Dimensies: ca. 16x5x16cm.

Houten Licht Ster groot

Deze licht ster heeft een indrukwekkend effect. Als je de LED-lampjes inschakelt, stralen ze dankzij de semi-transparante folie in 3D-effect. Leuk is de  houten lijst met sterretjes in trendy Chabby Chic design. Dit geeft de lichtster een vintage look.

Dimensies: ca. 38x7x38cm.

Kerst Jute Zakjes

4 verschillende in een set.

Dimensies: ca. 16x8x25cm.

Kerstman Laarzen

3 verschillende in een set. Plaats voor lekkernijen en verrassingen.

Dimensies: ca. 47x30x0,5cm.

Muziekdoos Denneboom

Met deze muziekdoos komt er Kerststemming. De Engelen tuigen bij de melodie “Stille Nacht” de kerstboom op.

Dimensies: hoogte ca. 19cm.  Ø ca. 13cm.

Speelset Kerststal

Speelset bestaande uit 23 kleurige houten delen. Grote handgesneden uitvoering.

Vanaf 3 jaar

Dimensies: ca. 37x26x13cm

Adventskalender Kerstman

Voor het verstoppen van leuke kleinigheidjes. Maakt het wachten op de Kerst korter.

Dimensies: ca. 31x7x56cm.

Kersttrein

Een kleurige trein in kerstsfeer. De cadeaus komen nu per trein! Een kerstuitvoering van de verjaardagstreintjes!

Dimensies: ca. 54x4,5x8cm.

 

Kerstpiramide "Kribbe"

Decoratieve standaard voor 4 kleine kaarsen. Wanneer het artikel draait, zie je de Heilige Driekoningen het Kerstkind cadeaus geven.

Dimensies: ca.23x23x24cm.

Kerstboomdeken "Sneeuwpop"

Deze prachtig genaaide deken bedekt boomstandaard en biedt daarbij veel plaats voor de kerstcadeaus.

Dimensies: Ø ca. 107 cm.

Houten Ster Hangers

Set van 15. Veelzijdige decoratieve sterren, met afmetingen van 4 cm, 7 cm en 10 cm, voor een kerstachtige sfeer! Van onbehandeld hout vervaardigd, deze sterren kunnen voor veel decoraties en knutselwerkjes worden gebruikt.

Dimensies       Ø ca. 10, 7, 4 cm

3D Kasteel Waxinelichtje

Natuurlijke adventsdecoratie met theelichtje. In de houten schijf verschuilt zich een leuk kasteel met schuifbare deuren en bomen. Het uitgewerkte kasteel is van massief hout en de vijf enkele elementen kunnen apart bewogen worden en zijn een decoratieve blikvanger in de kersttijd!

Dimensies:      ca. 1,5x16x8cm.

Lantaarn met Boomschijven

Voor een speciaal licht. Op de voor- en achterkant zitten verschillende motieven.

Dimensies:      Hoogte ca. 14 cm; Ø ca. 13 cm

 

Uitverkocht.

3D Kribbe

Incl. waxinelichtje.

Dimensies: ca. 16x22x10cm.

Adventskrans "Sterren"

Incl. glashouders & waxinelichtjes. Adventsdecoratie met 4 waxinelichthouders voor verlichting in kerstsfeer! De 4 afneembare dennen zijn versierd met prachtige kerstmotieven.

Dimensies: ca. 27x13x27cm.

Waxinelichthouder "Sterren"

Set van 3. Betoverende kerstdecoraties met kaarslicht voor gezellige winteravonden. Incl. glashouder & waxinelichtje.

 

Dimensies: ca. 8x8x3cm.

Waxinelichthouder met opzetstuk

Set van 2. Betoverende kerstdecoraties met kaarslicht voor gezellige winteravonden. De afneembare dennen zijn versierd met gedetailleerd vervaardigd houtsnijwerk. Incl. glashouder & waxinelichtje.

Boomschijven

Set van 10. Mooie kerstboom- en vensterdecoraties met gedetailleerd uitgesneden motieven voor de wintertijd.

Dimensies: ca. 5x6x0,5cm.

Boomdecoratie "Wintertijd"

60-delig.
12 gedetailleerd uitgezaagde kerstmotieven in een houten box. Decoratie voor de boom, de ramen of ook als tafeldecoratie bij de adventskrans in natuurlijk design!

Dimensies: Doos ca. 20x29x5,5cm, per motief ca. 7x7cm.

Adventskalender "Sneeuwvrienden"

De leuke combinatie van stof en vilt is de perfecte manier om 24 kleine verrassingen te bewaren. Dan gaan de 24 dagen tot pakjesavond heel snel voorbij!

Dimensies: ca. 68x44x3cm.

Muziekdoos "Kertskoets"

Een prachtige muziekdoos met een bijzonder effect: bij het afspelen van de kerstmelodie draaien de kleine beertjes en de koets rijdt langzaam vooruit! De kleine details maken deze muziekdoos tot een belevenis voor ogen en oren.

Dimensies: ca. 25x11x12cm.

Metalen Hanger "Dennenboom"

Set van 4. Bont vormgegeven dennenbomen als kleurrijke decoratie in de kersttijd. Voor in de kerstboom of voor het raam zijn ze met hun belletjes kleine blikvangers!

Dimensies: ca. 8x2x158cm.

 

Kerststal

Met deze kleurrijk gelakte Kerststal, met 14 eenzijdig gelakte figuren, is het mogelijk om het kerstverhaal na te spelen . Behandeld met blanke lak. De figuren zijn afwasbaar.

Vanaf 3 jaar.

Dimensies: ca. 31x11x15cm.

Lamp "Ster" Donkerblauw

Een glanzende decoratie om op te hangen. Deze driedimensionale ster is gemaakt van PVC met maan en ster afbeeldingen. 20 kleine lampjes creëren een prachtig lichteffect.

Dimensies: ca. Ø 60cm.

Uitverkocht

Kerst Schalen

Set van 4. Prachtige houten schalen versierd met handbeschilderde winterse figuren.

Dimensies: ca.6cm hoog; Ø ca. 20 cm

Adventskalender "Jute Zakjes"

Mooie Adventskalender in een nostalgische design. 24 pinnen met 3-D applicaties houden de  jute zakken met hun kleine verrassingen op zijn plaats. Deze kalender is een magische decoratie voor de Adventstijd!

Dimensies: ca. 150cm

Adventskalender "Kerstboom"

Mooie adventskalender met een nostalgische uitstraling. Het is versierd met 3-D applicaties en heeft 24 vakjes voor kleine traktaties.

Dimensies: ca. 36x6,5x55cm.

Metalen Kerstdecoratie

Set van 6. Met hun nostalgische design, zal deze metalen Kerstdecoratie een extra speciale sprankeling te geven aan het Kerstfeest.

Dimensies: ca. 6,5x6,5x6,5cm.

Kerststal met figuren

Kerststal met figuren. Handgemaakt.

Dimensies: ca. 27x14x22cm.

Sterren van Berkenbast

Set van 4. Een geweldige decoratie gemaakt van berkenbast.

Dimensies: ca. 10-30cm.

Uitverkocht.

Sterren van Berkenbast.

Set van 5 sterren gemaakt van berkenbast.

 

Dimensies: ca. 10cm.

 

Houten Sterren met Lint

2-delige set. Komeet-achtige decoraties van hout voor de feestdagen.

 

Dimensies ca. 67x1x19cm.

 

Kerst Slinger Eland

Set van 2. Kerstslinger met eland-hoofden.

Dimensies: ca. 165x5cm.

Kerst Slinger "Sneeuwvlokken"

Set van 2. Een prachtige slinger van ca. 170 cm met sneeuwvlokken.

Dimensies: ca. 170x5cm.

Kerst Slinger met diverse motieven

Set van 2. Slingers met feestelijke motieven gemaakt van multiplex met rode vilt. Met parels tussen de gedetailleerde elementen.

Dimensies: ca. 136x4cm.

Theelichtjes "Kerstman"

Set van 6. Kerstman theelichtjes. Incl. aluminium lade!

Dimensies: hoogte ca. 5,5cm, Ø ca 3,5cm

Theelichtjes "Engel"

Set van 6. Schattige engeltjes in rood en goud. Incl. aluminium lade!

Dimensies: hoogte ca. 5,5cm, Ø ca 3,5cm.

Theelichtjes witte Engeltjes

Set van 6. Prachtige witte engeltjes. Bij het branden ze zorgen voor een zachte verlichting en ze zijn gewoon schattig als decoratie! Incl. aluminium lade!

Dimensies: hoogte ca. 5,5cm, Ø ca 3,5cm.

Uitverkocht.

 

Kerstman Kristal

Met zijn 70 kleine bollen geeft deze  lieve kleine Kerstman is een betoverend licht. Leuk voor in de voortuin! Een metalen stellage zorgt voor de stabiliteit en de gekleurde kap is bedekt met twinkelende plastic kristallen. 230 volt!

Dimensies: ca. 28x39x65cm.

Houten Decoratie Klemmen

Set van 6. Deze kleine klemmetjes gemaakt van hout kunnen worden gebruikt om cadeaus en kaarten te versieren of om kleine bloemstukken te verfraaien.

Dimensies: Ca.3,5x2,5x1,5cm

Adventskalender Winter Cottage

Stijlvolle adventskalender met een nostalgische design.

Dimensies: ca. 34x7x41cm.

Kerststal Jezus

Deze prachtige Kerststal is gemaakt van natuurlijke materialen. De 10 figuren gemaakt van polystyreen zorgen voor een feestelijke sfeer. Met veel details!

Dimensies: ca. 12x40x26cm.

Kerstslingers "Ster en Spar"

Deze hangende  decoratie is een geslaagde combinatie van hout, metaal, rotan en natuurlijke vezels! De 3-D metalen elementen, een ster en spar en ook een belletje, passen harmonieus tussen de houten parels en kleine houten  motieven in een rustig design.

Dimensie: ca. 85x17x3,5cm.

Engeltjes Donsveren

Set van 2. Alsof ze zo uit de hemel komen! Deze schattige engelen versierd met donsveren. Wit gaas en parels benadrukken hun lichte design.

Dimensies: ca. 13x5x50cm.

Houten Decoratie Bomen

Set van 3. Ze ogen heel natuurlijk, deze 3 sparren! Ze kunnen uitstekend samen worden neergezet of apart worden gebruikt in bijvoorbeeld een Kerststukje.
Boom motieven gemaakt van massief hout met een natuurlijke bast - dit zorgt voor een magische sfeer.

Dimensies: ca. 9x4x20cm, 12x5 x30 cm, 9x7x40cm.

Theelicht houder Halve Maan & Engel

5052
Deze houten thee licht houder met een feestelijke seizoen motief is een mooie en welkome bron van het licht. Licht houder en waxinelichtjes inbegrepen.

3D Houten Kerststal

Een gedetailleerde 3D-versie van een Kerststal. Er een 6 afzonderlijke delen die apart verplaatst kunnen worden.

Dimensies: ca. 26x2x14cm.

Theelicht houder Maan & Kribbe

Deze houten theelicht houder is een mooie bron van het licht. Licht houder en waxinelichtjes inbegrepen.

Dimensies: ca. 8x13x18cm.

Metalen Kerstboom

Een gekleurde gelakte metalen spar staat op een houten basis met 10 gekleurde acryl elementen. Een mooie decoratie voor de kerstperiode in 3D-optiek.

Dimensies: ca. 27x12x46cm.

Houten Kertstal Lamp

Houten Kerststal Lamp. De prachtige  motieven zijn zorgvuldig uitgesneden.

Dimensies: ca. 46x14x25cm.

Historische Stad Lamp

Een prachtig landschap door de kerk, het huis en de marktkraam van gedetailleerde cut-out multiplex! De motieven op de rand en een aantal kleine kabouters brengen een mooie kerstsfeer!

Dimensies: ca. 23x20x29cm.

Lamp "Ster Ktibbe"

Deze ster is gemaakt van multiplex. Deze kan worden opgehangen met een koord! Werkt op 2 AA-batterijen.De 10 LED-lampen geven een gele gloed en het achtergrond motief van de drie koningen wordt weergegeven in lichtbruine gloed. Batterijen niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 32x2,5x32cm.

Houten Decoratie Kerstbomen

Set van 2. Een prachtige decoratie gemaakt van uitgesneden spar bedekt met schors. De bomen van massief hout hebben een  natuurlijk ontwerp!

Dimensies: Grote boom ca. 29x11x6cm. Kleine boom ca. 21x10x4cm.

Lamp"Ster Stad"

Deze lamp gemaakt van multiplex toont een mooi landschap van gedetailleerd uitgesneden motieven.   Inclusief koord om op te hangen. De 10 LED-lampjes  brengen een zacht licht en zorgen voor een gezellige sfeer in uw huis. Deze decoratie werkt op 2 AA-batterijen.
Batterijen niet inbegrepen!

Dimensies: ca. 31x32x2,5cm.

Houten Kaarsenhouder

Een mooie rustiek houten decoratie met metalen kandelaars.

Dimensies: ca. 53x14x10cm.

Dwergen

Set van 2. Schattige kleine dwergen gemaakt van vilt en katoen met hun grappige hoedjes en ronde neuzen. Kunnen worden gebruikt als decoratie op de tafels, in bloemstukken, op vensterbanken of op het meubilair in elk huis.

Dimensies: ca. 5,5x5,5,x12cm.

Houten Hangers met Belletjes

Set van 6. Houten  sterren versierd met  motieven zoals engelen, sneeuwvlokken en rendieren.
Mooie eye- catchers met belletjes en de houten kralen!

Dimensies: ca.  7,5x0,5x20cm

Adventskalender Kerstboom

Kerstmis begint al aan het einde van November! Deze adventskalender heeft fraai geschilderde houten onderdelen.
Er zijn 22 lades voor kleine traktaties op het onderste deel van de boom en 2 grotere laden voor de 6e en de 24e December in het bovenste gedeelte van de boom voor leuke verrassingen! De boom is heel mooi met zijn diepte-effect.

Dimensies: ca. 33x9x60cm

Deco Hanger Fantasie

Set van 3. Stevige houten aardekleurige elementen met een vilten coating. Eenvoudige leuke decoratie!

Dimensies: ca. 2x10x18cm

Adventskalender Eland

Kleine lekkernijen kunnen in de 24 lades worden geplaatst, leuk voor de  spannende dagen tot Kerstmis!

Dimensies: ca. 34x8,5x38cm.

Sneeuwbol "Romance"

De verliefde hondjes bewegen en zijn omgeven door glitterende sneeuwvlokken.

Dimensies: hoogte ca. 16 cm,  Ø 10 cm

Sneeuwbol "Happy Bear"

Deze glazen sneeuwbol is zeer uitvoerig gedetailleerd. Fascineert elke toeschouwer!

Dimensies: ca. 10x10x14cm.

Wilgen Ster

Set van 3. Geglazuurde wilgen takken gevlochten tot decoratieve 3-D sterren. Een leuke decoratie en een prachtige eye-catcher!

Dimensies: Grote ster ca. 30x30cm;  Medium ster ca. 20x20cm;  Kleine ster ca. 15x15cm.

Slingers "Eland & Dennenboom"

Set van 2. Een winterse slinger  in wit en rood met gelakte  houten motieven. De geblokte linten en de kleine houten parels maken het helemaal af!

Dimensies: ca. 152x12cm.

Houten Ster & Hart

Set van 2. Een prachtige decoratie in vrolijke kleuren. De houten motieven met een schattig kussentje  in het midden benadrukken de kenmerken van deze speciale decoratie.

Dimensies: Ster ca. 12x12x1,5cm; Hart ca. 13x11x1,5cm.

Slinger Bellen

Set van 2. Witte en rode slingers versierd met schattige houten sterren en kleine klokken. Linten en kleine houten parels maken deze nostalgische ontworpen decoratie af.

Dimensies: ca. 125x7x2,5cm.

Decoratie Elanden

Set van 4. Leuke vrolijke elanden. Versierd met een dekentje en een belletje!

Dimensies:4 verschillende maten; grootste ca.30x5x40cm; kleinste ca. 10x3,5x14cm.

Sneeuwpop doos met decoraties

Een doos met 48 winterse decoraties die kunnen worden gebruikt voor de kerstboom,een bloemstuk of voor het verfraaien van cadeautjes!

Dimensies: decoraties ca. 4x4cm; doos ca. 25x17x1,5cm.

Muziekdoos "Dorpje"

Dit  magische winter landschap gemaakt van multiplex speelt zachte kerstmuziek.. Kleine gele LED-lampen geven een zachte schijn aan de kamers in de huisjes! Werkt op 2 AA-batterijen.

Dimensies: ca. 21x10x15cm.

Lantaarn "Huisje"

Voor een zacht en aangenaam licht in de woonkamer. De ramen van dit leuke en goed gevormde huisje gemaakt van triplex worden verlicht door kleine gele LED - lampjes Vereist 2 AA - batterijen (niet inbegrepen ).

Dimensies: ca. 10x8x14cm

Raamdecoratie Wintertijd

Set van 4  prachtige decoraties voor je raam tijdens de kerstperiode. De 3 verschillende kleuren zorgen voor een speciaal ontwerp.

Dimensies: ca. 28x16x0,5cm. 28x17x0,4cm.

Lamp "Speelgoed Werkplaats"

Dit huisje gemaakt van multiplex is een mooie bron van licht. Het heeft veel details!
Vereist 2 AA - batterijen (niet inbegrepen ) .

 

Dimensies: ca. 27x14x23cm.

Lantaarn Vakwerkhuisje

Set van 2. Prachtige kerst motieven in deze zorgvuldig gemaakte vakwerkhuizen. Het licht van de  gele LED-lampen schijnt door perkamentpapier en geeft een “flikkerend kaarslicht effect".
Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 7x7x10cm.

Lamp Boshut

Gele LED-lampen geven een zachte verlichting in de kamers. Voor een prachtige sfeer. Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 17x19x25cm.

Theelicht houder Winterlandschap

Set van 2. Leuke theelicht houders van beschilderd multiplex.

Dimensies: ca. 16x11x11cm.

Muziekdoos & Lamp "Wintertijd"

Een trein beweegt door het rustige stadje op de melodie van "Stille nacht, heilige nacht". De trein passeert de kleine huisjes die verlicht zijn door gele LED lampen! Uitgerust met verschillende details is deze muzikale klok is een waar kunstobject. Batterijen niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 22x11x17cm.

Adventskalender & Lamp

Deze prachtige kalender is niet alleen voor 24 kleine traktaties en leuke kleine dingen tijdens de Adventstijd. Motieven in zachte kleuren achter het perkamentpapier brengen zachte verlichting veroorzaakt door gele LED-lampen. 2 AA-batterijen nodig. Batterijen niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 38x10x37cm.

Slinger Dennenappel

Deze decoratie gemaakt van natuurlijk hout, dennenappels, vilten sterren met applicaties van berkenschors en "sneeuwballen" gemaakt van katoen is echt mooi om naar te kijken. Het is ook een leuke decoratie voor deuren en ramen.

Dimensies: ca. 100x10x3,5cm.

Berken Kasteel met theelicht

Dit kasteel werd gemaakt door vanaf een stuk hout en lijkt nu een waar sprookjesachtig landgoed. Zet een theelicht van glas achter het motief het zachte kaarslicht geeft zachte subtiele schaduw patronen. Inclusief glazen theelichthouder.

Dimensies: ca. 16x5x19cm

Lamp Kerstmarkt

Deze prachtige verlichte kerstmarkt, maakt u verliefd op de Kerst. Er is veel aandacht voor details in de kraampjes en de hangende lantaarns. De lichten en de glinsterende sneeuw maken een intieme sfeer – geweldig! Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 45x15x13cm.

Lamp "Ster van Bethlehem"

"Ster van Bethlehem" een mooie decoratie voor Kerstmis. Met 5 LEDs die oplichten.
Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 45x41x4cm.

Xmas Piramide

De traditionele Xmas piramide met verlichte onderkant.
Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 23x23x32cm.

Lamp "Werkplaats Kerstman"

Zeer smaakvolle stilleven lamp met een blik in de werkplaats van de Kerstman. LEDs die oplichten in het mooie contrasterende houten frame en fijn bewerkte houten details. De ramen lijken dus echt met de gekleurde foto's!
Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 28x6x21cm.

Theelicht houder "Kerst Scene"

Set van 2. Mooie theelicht houders van prachtig houtsnijwerk met veel details.

Dimensies: ca. 15x10x13cm.

Slinger "Winter Magie"

Set van 2. Gevlochten ballen en dennenappels versierd met "Sneeuw", zijn verbonden met hennep riemen. Een mooie decoratie om de ramen of deuren mee te verfraaien!

Dimensies: ca. 85x6x6cm.

Houten Kerstdecoraties

Set van 3. Prachtige raam decoraties voor Kerstmis gemaakt van hout. Deze mooie set ziet er geweldig uit en bestaat uit drie motieven.

Dimensies:      Ster ca. 26x12x2cm.
                        Kerk ca. 23x23x2cm.
                        Kaarsen ca. 21x21x2cm.

Theelicht houder Winter

Ser van 2. Leuke theelicht houders met een vrolijk gekleurd winters motief,

Dimensies: ca. 14x8x12cm

Lamp "Bos Landschap"

Een winter wonderland met een sfeervolle achtergrondverlichting. Vereist 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 45x8x25cm.

Houten Kersttrein

Een schattige houten trein met Kerstman locomotief en vier rijtuigen als kaarsenhouders.  


 Dimensies: ca. 61x7x6,5cm.

Adventskalender Slinger Jute Zakjes

Kerstmutsen, Kerstsokken & wanten zijn vastgemaakt met kleine knijpertjes op een waslijn. Een charmante adventkalender voor kleine cadeautjes.

Dimensies: Lengte slinger ca. 210cm. Decoraties ca. 8x10cm.

Kanten Kerst Decoraties

Set van 16. Mooie kanten decoraties voor de Kerst. Zeer trendy!

Dimensies:  van ca. 7x7cm tot 8x9cm.

Decoratieve Kerstboom "Winter Magie"

Wie wil de kerstboom versieren? Deze zeer mooie set met fijn bewerkte kleurrijke versieringen is de eye-catcher voor de kersttafel!

Dimensies: Boom ca. 27x27x37cm. Figuren van ca. 1,5 tot 3,5cm.

Hangende Decoratie "Houten Ster"

Set van 4. Prachtige winter decoratie gemaakt van massief hout met zeer mooi gevormde motieven.

Dimensies: ca. 10x10x2,5cm.

Theelicht houder "Natuur"

Set van 3. Geniet van kaarslicht in een natuurlijke vormgeving en mooie schaduwen. Met prachtig gevormde motieven, incl. glazen houder voor theelichtjes. Het fraaie design is perfect voor elke ruimte en de combinatie van schaduwen en warm licht tijdens de winter is magisch en betoverend.

Dimensies: ca. 10 cm, Ø 10 cm

Theelicht houder "Vallende Ster"

Deze theelicht houder is gemaakt uit één stuk massief hout en geeft een zacht licht. Incl. glas voor een theelicht.

Dimensies: ca. 28x14x4cm.

Decoratie "Elanden Familie"

Set van 3. Deze  schattige elanden-familie is een perfecte decoratie voor het winter seizoen. Dankzij het fijn gesneden motief in drie verschillende maten biedt deze decoratie een sprookjesachtige sfeer.

Dimensies: ca. 14x4x14cm;  9x4 x8cm;  5x2,7x5cm.

Lantaarn "Rustiek"

Set van 3. Geniet van kaarslicht in een natuurlijke vormgeving en mooie schaduwen. Met een prachtig gevormd motief, incl. glazen houder voor theelichtjes.

Dimensies: hoogte ca. 10cm, Ø ca. 9 cm

Kabouter paar Tilli & Finn

Tilli en Finn zijn twee grappige boom kabouters. De wijze mannetjes met hun grijze baard hebben hun puntmuts strak over hun hoofd getrokken tegen de kou van het winterseizoen.

Dimensies: ca. 11x8x (55 – 75) cm.

"Katja & Marco"

Gekleed in winterse rode kleding met leuke kerst hoeden, zijn Katja & Marco zijn een prachtig paar. De decoratie beeldjes hebben beweegbare armen.

Dimensies: ca. 11x10x (35 - 50) cm.

 

Lichtslinger "Sterren"

Deze winterse lichtslinger bestaat sterren met energiebesparende en duurzame LED-verlichting.

Dimensies: slinger ca. 170cm; sterren ca.9x9x2cm.

Decoratie Eland "LongLeg"

Rudolf met de rode neus kijkt vriendelijk om de hoek. Deze schattige eland in laarzen trekt aandacht;  met twee kleine klokken.

Dimensies: ca. 25x10x (33 – 48) cm.

Muizenpaar "Jonka & Ole"

2349 Het muizenpaar Jonka en Ole is goed voorbereid voor het koude winterseizoen. Ze hebben hun mutsen omlaag getrokken over hun gezichten, zodat de ijzige wind hun geen kwaad zal doen.

Dimensies: ca. 7,5x7x37cm.

Adventskalender"Gebreide Laarsjes"

Welkom in de gezellige adventstijd! Kerstverrassingen kunnen worden verstopt in deze 24 gezellige gebreide laarzen op een bijna 3 meter lange en decoratieve advent slinger. Witte pluche manchetten en getallen verfraaien de rood, bruin en beige gebreide laarzen.

Dimensies: lengte ca. 300 cm; laarsjes ca. 12x14cm; opening ca. Ø 3cm.

Houten Rendier "Kalle"

Houten rendier "Kalle"met lantaarn en vrolijk gestreepte sjaal en muts.

Dimensies: ca. 26x16x41cm

Muizenpaar "Nele & Anton"

Dit schattige muizenpaar is gekleed in een winterse rood-witte stijl!

Dimensies: ca. 10x17x(40 – 53)cm.

LED-kaarsen

Set van 3. Deze drie crème-witte LED-kaarsen van pure wax geven een warm, aangenaam licht.. De kaarsen vereisen ieder drie AAA-batterijen.

Dimensies:
1 ca. Ø: 7,5cm h 15cm
2 ca. Ø: 7,5cm h 12,5cm
3 ca Ø:  7,5cm h 10cm

Ster Hangers "Bellen"

Set van 3. Jingle bells, jingle bells, jingle all te way! Deze drie melodieuze ster hangers van kleine klokken zijn een geweldige decoratie voor de gezellige kerstsfeer.

Dimensies:
1 ca. 19x19x2,5cm
2 ca. 16x 6x2,5cm
3 ca. 14x14x2,5cm

Decoratiepop "Kai"

Dit Kerstfiguur gekleed in het rood is een grote decoratieve staande pop met beweegbare armen.

Dimensies: ca. 18x13x( 50 – 88 )cm.

Decoratiepop "Elfi"

Dit betoverende dwerg meisje is een schattige staande decoratie met charme en stijl. Gekleed in en vrolijk winterse outfit! Haar charmante verschijning wordt versterkt door kleine accessoires zoals houten kralen, gehaakte rand aan haar rok en een hartje er op genaaid!
Haar  telescoop-benen kunnen worden uitgerekt tot de gewenste lengte.

Dimensies: ca. 18x13x( 50 – 88 )cm.

Decoratieve Hanger "Vallende Ster"

Prachtige decoratie voor ramen, op deuren of muren. Deze vallende ster is gemaakt van stevige hout met schors en heeft een mooi gesneden landschappen in het midden!

Dimensies: ca. 28x14x3cm.

Kerk met verlichting

Deze Kerk van vilt en katoen is een zeer aparte decoratie! Een LED-licht in kaars vorm, laat het interieur van de kerk zien, glitter deeltjes reflecteren de binnenkomende lichten en geven een indruk van sprankelende sneeuw. Een indrukwekkende decoratie voor het winterseizoen wat gezelligheid en sfeer brengt!

Dimensie: ca. 20x18x41cm.

Metalen Kandelaar

Deze kandelaar voor twee theelichten is gemaakt van gelakt plaatstaal afgewerkt met roestkleurige verf.

Dimensies: ca. 11x7x29cm.

Huis met verlichting

Dit huis van vilt en katoen is een zeer aparte decoratie! Een LED-licht in kaars vorm, laat het interieur van het huis zien, glitter deeltjes reflecteren de binnenkomende lichten en geven een indruk van sprankelende sneeuw. Een indrukwekkende decoratie voor het winterseizoen wat gezelligheid en sfeer brengt!

Dimensie: ca. 22x19x26cm.

Theelicht houder "Ster"

Set van 2. Grote metalen ster - dit zal zeker ieders oog vangen! Plaats een waxinelicht en zie het sprankelende licht reflecteren door de sterren vormen. Dit biedt een winters sprookjesachtige sfeer!

Dimensies: ca. 30x8,5x29cm

 

Kandelaar "X-Mas"

De X-Mas letters zijn een mooie decoratie voor de Adventstijd. De solide letters zijn uitgerust met waxinelicht houders om een gezellige sfeer te creëren!

Dimensies: ca. 14x7x17cm.

Licht "Grote Ster"

Met leuk effect: zet de zilveren LED-lampjes aan en zie ze sprankelen door het  half-transparante folie waardoor een 3D-effect wordt verkregen.
Vereist 2 AA-batterijen. (Niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 38x7x36c,m

Licht "Kleine Ster"

Met leuk effect: zet de zilveren LED-lampjes aan en zie ze sprankelen door het  half-transparante folie waardoor een 3D-effect wordt verkregen.
Vereist 2 AA-batterijen. (Niet inbegrepen).

Dimensies: ca. 16x5x15cm.

Raamdecoratie "Ster"

Een nostalgisch en trendy decoratie in een: de raamdecoratie gemaakt van bevroren dennenappels, zilveren bollen en kunstmatige vuren naalden geven een feestelijke en winterse sfeer. De LED-lampen geven een zacht licht en dankzij hun lange levensduur kunt u lang genieten van deze decoratie.

Dimensies: ca. 26x7,5x27cm

Slinger "Kerstboom"

Een nostalgisch en trendy decoratie in één: deze decoratieve slinger gemaakt van bevroren dennenappels, zilveren bollen en kunstmatige vuren naalden biedt een feestelijke en winterse sfeer. De LED-lampen geven een zachte licht en dankzij hun lange levensduur kunt u lang genieten van deze decoratie. Vereist 2 AA-batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

Slinger verlichting "Hart en Ster"

Deze eenvoudige slinger verlichting biedt een prachtige winterse sfeer dankzij de LED-lampjes. Kleine houten harten en sterren sieren de kerstboom. Maar ook ergens anders is deze decoratie een echte eye-catcher.

Dimensies: ca. 170cm.

Decoratie Bord met Windlichten

Magie tijdens de adventstijd,  voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Op dit houten bord met vier windlichten kunnen in plaats van standaard kaarsen, theelichten worden gebruikt. Versierd met schattig linten, strikjes en kerstversieringen.

Dimensies: ca. 47x17x15cm

Deco plaat Rotan

Wanneer je een grote decoratie zoekt, is deze decoratieve plaat gemaakt van hout precies het juiste ding. Hij is een eye-catcher op elke tafel met verschillende decoratieve elementen zoals dennenappels, een krans van dennen groen en twee rotan ballen!

Dimensies: ca. 39x17x3,5cm.

Deco plaat "4 Kaarsen"

Als u op zoek bent naar een geweldige Kerstdecoratie, dan is deze houten plaat wat u zoekt! Deze  is versierd met verschillende decoratieve elementen zoals dennenappels, walnoten, en vier decoratieve houten kaarsen. Een echte blikvanger op elke tafel!

Dimensies: ca. 61x17x4cm.

Decoratie Slee

Houdt u van sleetje rijden? Nou, deze is meer geschikt voor een snelle rit op een decoratieve plaat! De zitting is van bast en met het hout vintage look komt het heel dichtbij de oorspronkelijke houten slee!

Dimensies: ca. 28x11x10cm.

Decoratie Sneeuw

Decoratie sneeuw om een winterse Kerstsfeer te creëren.

Dimensies: Grote bal Ø ca. 5,5cm; kleine bal Ø ca. 3cm.

Decoratie "Sneeuwpop"

Deze schattige decoratie sneeuwpop heeft een gebreide sjaal, hoge hoed en een wortel als neus. Hij is bestrooid met decoratieve sneeuw.

Dimensies: ca. 10x10x18cm.

Lantaarn "Ster"

Set van 2. Deze houten lantaarns zijn om op te hangen of om ergens neer te zetten. Een echte eye-catcher, ongeacht waar u ze hangt of plaatst! De kaars flikkert door het ster-vormige raam en geeft zo een zacht licht aan elke kamer.

Dimensies: ca. 10x10x10cm.

"Vogelhuisjes"

Set van 2. Als ze niet zo klein waren, zouden deze houten vogelhuisjes een comfortabele woning zijn voor vogels. Deze vogelhuisjes met hun schattige hartvormige raampje en het besneeuwde dak zijn een prachtige blikvanger op het venster of decoratief in bijvoorbeeld een bloemstuk.

Dimensies: ca. 11x8x12cm.

Boomdecoratie "Kerstboompjes"

Set van 4. Deze multiplex kerstbomen zijn een mooie versiering voor o.a. in de kerstboom!

Dimensies: ca. 0,5x9x10cm; Ø ca. 3cm.

Boomdecoraties "Winter Ster"

Set van 4. Deze multiplex Kerststerren zijn een mooie versiering voor o.a. in de kerstboom!

Dimensies: ca. 0,5x9x10cm.

Berkenhout Decoratie

Geweldige decoratie gemaakt van berkenhout-schors.

Dimensies ca. 5x5cm.

Hanglamp "Rode Ster"

Deze mooie ster brengt een zachte verlichting in het huis met haar 100 mini lampen! De ster is van PVC  gemaakt en kan worden opgehangen met een karabijnhaak aan het plafond. Het geeft een  gezellige sfeer op winterse avonden! Incl. transformator! 230 volt!

Dimensies: ca. 75x75x75cm.

Hanglamp "Witte Ster"

 Deze mooie ster brengt een zachte verlichting in het huis met haar 100 mini lampen! De ster is van PVC  gemaakt en kan worden opgehangen met een karabijnhaak aan het plafond. Het geeft een  gezellige sfeer op winterse avonden! Incl. transformator! 230 volt!

Dimensies: ca. 75x75x75cm.

Lamp "Kerstman"

Mooie lamp gemaakt van multiplex. Kan worden opgehangen of neergezet. Met fijn uitgesneden Kerst- motieven voor een gezellige sfeer! 230 volt.

Dimensies: ca. 11x12x14cm.

Eland & Sneeuwman

Set van 2. Met hun schitterende ijskristallen kunnen deze figuren worden opgehangen als een prachtige winter decoratie in elke kamer! De eland en de sneeuwpop gemaakt van vilt en katoen op een kunststof bel met zilveren zijn een prachtig design.

Dimensies: ca. 60x7x7cm.

Houten Hangers "Rood & Wit"

Set van 3. Prachtige decoratie met gestanste houten motieven en een rood-wit geruit lint.

Dimensies: ca. 75cm.

Houten Hanger "Winter" Groot

Set van 2. Winterse motieven uitgeknipt uit multiplex voor een prachtige winterse decoratie!

Dimensies: ca. 18x19cm.

Uitverkocht

Houten Hanger "Winter" Klein

Set van 2. Winterse motieven uitgeknipt uit multiplex voor een prachtige winterse decoratie!

Dimensies: ca. 14x17cm.

Elanden rood

Set van 3. Mooie elanden. Rood gespoten, mooi als decoratie!

Dimensies: ca. 20x5x27cm; 14x4,5x19cm; 10x4x13cm.

Houten Hangers "Ster & Boom"

Set van 2. Twee rood gelakte hangers gemaakt van multiplex. Gelakte houten parels maken  het fraaie design compleet!

Dimensies  boom ca: 95x12x10cm; ster ca: 95x10x14cm.

Lamp Ster "Spar"

Deze ster heeft uitsparingen van sterren- en sparrenvormen. Een zacht licht wordt verzorgd door gele LED lampen! Fijne multiplex met decoratieve verbrande randen. Batterijen niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 42x11x42cm.

Lamp "Ster Natuur"

Deze ster heeft uitsparingen van sterren- en sparrenvormen. Een zacht licht wordt verzorgd door gele LED lampen! Fijne multiplex met decoratieve verbrande randen. Batterijen niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 43x43x43cm.

Pijnboomtakken met Sneeuwpoeder

Set van 2. Gedecoreerde  pijnboomtakken met sneeuw poeder.

Dimensies: ca. 120x17x6cm; 70x17x6cm.

Metalen Engel

Gedetailleerde prachtige engel van metaal.

Dimensies: ca. 36x15x5cm.

Metalen Kerstboom

Decoratieve kerstboom gemaakt van metaal met clip-bevestiging.

Dimensies: ca. 25x48cm.

Kandelaars Hout

Set van 4. Deze stijlvolle chique kandelaars zijn een prachtige decoratie zowel apart als samen.

Dimensies: ca. 4x4x8 cm tot 4x4x20cm.

Kaarsenhouder

Deze chique houten kaarsenhouder ziet er geweldig uit op een vensterbank of tafel. Vier grote kaarsen passen op de houders.

Dimensies: ca. 53x14x8,5cm.

Houten Theelicht Houder

Decoratieve houten kandelaar met glazen theelicht houders.

Dimensies: ca. 30x7,5x7,5cm.

Verlichte Kerstboom Groot

10200 Deze grote verlichte kerstboom zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De geïntegreerde LED verlichting werkt op twee batterijen en het melkglas geeft een gezellige sfeer.
AA-batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 33x6,5x48cm.

Verlichte Kerstboom Klein

Deze kleine verlichte kerstboom zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De geïntegreerde LED verlichting werkt op twee batterijen en het melkglas geeft een gezellige sfeer.
AA-batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 26x5,5x37cm.

Verlichte Houten Ster Klein

Deze kleine verlichte ster zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De geïntegreerde LED verlichting werkt op twee batterijen en het melkglas geeft een gezellig zacht licht.

AA-batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 27x6x26cm.

Verlichte Houten Ster Groot

Deze grote verlichte ster zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De geïntegreerde LED verlichting werkt op twee batterijen en het melkglas geeft een gezellig zacht licht.
AA-batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 37x7x35cm

Verlicht Houten Huisje

Dit verlichte houten huis zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De geïntegreerde LED verlichting werkt op twee batterijen.

AA-batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 21x16x25cm.

Lamp "Winter Dorp"

Deze super lamp beschikt over een winterlandschap op verschillende niveaus. De lampen en de huizen zijn uitgerust met LED's die worden werken op twee batterijen. Dit accentueert de aantrekkelijke houtsnijwerk.

AA-batterijen  zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 30x18x28cm.

Decoratie Houten Sleeën

Set van 2. Deze twee houten sleeën zijn een zeer aantrekkelijke decoratie. Ze kunnen samen of afzonderlijk geplaatst worden. Gecombineerd  met andere kerstversieringen zijn ze een must bij Kerstmis.

Dimensies: ca. 80x19x18cm; 45x14x13cm.

Decoratief Bord "Ster"

10211 Set van 2. Deze decoratieve borden  in verschillende maten kunnen worden bijvoorbeeld worden gebruikt als fruitschaal of als decoratie.

Dimensies: ca. 39x3x37cm; 28x2.5x26cm.

Decoratieve Sterren Wit

Set van 3. Drie sterren van verschillende grootte ziet er geweldig uit als decoratie zowel staand als liggend.

Dimensies: ca. 34x5.5x33cm; 16x4.5x15cm

Decoratieve Sterren Natuur

Set van 3. Drie sterren in een natuurlijke kleur van verschillende grootte ziet er geweldig uit als decoratie zowel staand als liggend.

Dimensies: ca. 34x5.5x33cm; 16x4.5x15cm

Decoratie Ster X-Mas

Set van 2. Twee decoratieve sterren in verschillende maten met decoratie elementen. Met hun aparte stijl ze overal kunnen worden gebruikt en het mooie ontwerp is zeer opvallend!

Dimensies: ca. 22x5x26cm; 16x5x18cm.

Decoratie Kerstboom

Set van 2. Twee decoratieve kerstbomen in verschillende maten met decoratie elementen. Met hun aparte stijl ze overal kunnen worden gebruikt en het mooie ontwerp is zeer opvallend!

Dimensies: ca. 17x5x33cm; 12x5x23cm.

Decoratie Eland

Set van 2. Een eland komt zelden alleen! Zeer opvallende decoraties voor de  kersttijd. Boomschijven en raffia maken het ontwerp compleet.

Dimensies: ca. 28x6x30cm; 17x5x19cm.

Adventskalender "Witte Papieren Zakjes"

Kleine Kerstgeschenken kunnen het best worden verpakt in kleine papieren zakjes. Deze zijn gemaakt van sterk, wit papier. Ieder zakje is aan het lint vastgemaakt met een miniatuur houten knijper.

Dimensies: ca. 10x7x16cm per zakje.

Adventskalender "Papieren Zakjes Natuur"

Kleine Kerstgeschenken kunnen het best worden verpakt in kleine papieren zakjes. Deze zijn gemaakt van sterk,  papier met een natuurlijke kleur. Ieder zakje is aan het lint vastgemaakt met een miniatuur houten knijper.

Dimensies: ca. 10x7x16cm per zakje

"Winter Dream" Houten Adventskalender

Mooie houten adventkalender. De lamp en de huisjes zijn uitgerust met LED's die werken op twee batterijen. Dit accentueert het aantrekkelijke houtsnijwerk. De Advent geschenken zijn verborgen in kleine lades.
Batterijen zijn niet inbegrepen.

Dimensies: ca. 34x7,5x52cm; lades: ca. 4,5x5x4,5cm